tirsdag 16. april 2019

Drivved vegg

Jeg skal kle den ene veggen i stua med drivved. Ikke lett å få tak i har jeg funnet ut… Noen som har noen tips? Denne har jeg lest, men ønsker noe mer ekte.


Trendrapport fra Helle Tjaberg: Vi maler veggene våre som aldri før. Her finnes en rekke varianter av treplank, stein og skinn i.

Etter år, har vi laget det meste,. Vær oppmerksom på at treverkets egenfarge, påføringsteknikk, sugeevne og antall strøk vil påvirke fargen. Her kommer jeg til å legge ut bilder av mine prosjekter, hobby, oppussing, interiør, hage m. Idag viser jeg tapeten vi har på en vegg i TV stuen, de resterende har perlefas panel i fargen bomull. Smartpanel Wood er den smarte veggen som bringer naturen inn i din bolig. En nydelig naturlig veggplate som er helt unik, enkel å montere og ikke minst ferdig beiset.


Vi har også lansert en slett vegg med microfuge som har slått bra an hos dem som ønsker en så slett vegg som mulig,.

DRIVVED : Dette tapetetet gir inntrykk av røffe, uperfekte og slitte vevegger i drivved. Interiørbeis stue : Vegger og takåser på stue er beiset med ett strøk Jotun Interiørbeis (Jotun Pure Nature Interiørbeis). Passer godt både på vegg og i tak.


Liker du den landlige og frodige stilen? Se hvordan får det sånn på hytta. Mange tusen nordmenn bruker sommeren på å nyte late, avslappende dager på.


Vi har funnet fram til morsomme og dekorative tips til hva du kan lage av drivved. Furugulvene og – veggene skal gjerne se litt gamle ut, men for all del ikke være gule! Derfor blir både gulv, tak og vegger beiset. Det kan jo være litt romantisk og nostalgisk det med gamle planker på veggen hehe Populært er det iallefall. Drivved tapet-gammelt, herlig, rustikk, slitt,.


Fotokunst fra fotograf Kjell Erik Reinhardtsen, som du kan bestille raskt og enkelt på lerret, akryl, alu-plate eller premium art print plakat. Se flere ideer om Prosjekter med drivved , Soveromvegg og Strand håndverk. Noen vegger ble beholdt i ubehandlet eller beiset treverk for nettopp å understreke naturens tilstedeværelse.


Et parkettgulv er så mye mer enn bare noe å gå på.

Gulvet danner, sammen med vegger og tak, rommets grunnfølelse. Når du legger opp planen for hvordan du vil. Trenger du å henge opp noe? Vi har knagger og knaggrekke som kan henges på veggen.


En kjedelig vegg kan raskt og enkelt pyntes opp ved å festen noen kroker på en drivved pinne. Raskt og veldig enkelt DIY-prosjekt! Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele. Veggplatene har en nydelig naturlig struktur, og gir deg et unikt. Her får du virkelig den ekte drivved -patinaen, visuelt sett, rett inn i. Dette speilfestet skapte en avstand og skygge i forhold til veggen.


Jeg er helt grønn på interiør og er absolutt ikke handy. Nå har jeg fått det for meg at jeg vil male den ene hvite veggen i stuen sånn at den får en sånn. Den gamle hytta hadde, som de fleste eldre hytter i Norge gulnet, ubehandlet panel i tak og på vegger.


Farger som ligner på drivved og værslitt furu er mest populære både på vegger og gulv på hytter nå,. Møllerstuepanelet er egentlig ganske fint,. Denne veggen skiller seg ut og gjør kjøkkenet unikt. En lekker tapet som minner om drivved. Lekre lyse ton i ton farger er med på å gjøre denne tapeten ganske tidløs.


Rammen er uhøvlet kledningebord som er pusset lett for så blitt beiset med drivved. Ved å slå ned veggen imellom rommene og med en god planløsning. Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Designeren til denne var i en fjellhytte og fikk inspirasjonen til denne drivved tapeten.


I fjellhytta fikk han øye på den vakre trevegg. Bruksområder: Tyrilin Interiørbeis benyttes til nye, ubehandlede vegger og tak av panel og laft, samt til annet interiør som møbler, dører etc.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg