torsdag 11. april 2019

Industri vifte

Alle våre medarbeidere er. Hos Elektroimportøren finner du et stort utvalg av varmevifter til privat og industri , varmluftsvifter og byggvarme! Finn din neste Frico varmevifte hos oss!


Vår ventilasjonsavdeling produserer aksial- og sentrifugalvifter for de fleste ventilasjonsbehov. Hovedvekten ligger på vifter for landbasert industri , offshore. Ditt søk på industri varme vifte ga virksomheter og du har nådd slutten av listen.

SS-BOX vifter (isolerte boks vifte ) Meget stillegående. Mer informasjon kommer snart. Motor er montert på strammeskinner. Robust og effektiv varmevifte.


Utstyrt med trinnløs termostat, og effektvelger - enten kun vifte , halv effekt eller full effekt. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Takvifter brukes først og fremst for å utjevne temperaturen i lokaler hvor det høyt under taket f. Ramfan portable industrivifter.

Kan snurre i to retninger og gir effektiv kjøling om sommeren og sirkulasjon av varmluft om vinteren. Blad i tre og holder i stål. Ventilasjonsanlegg, klimaanlegg, renromsløsninger og industriell luftbehandling. Ta kontakt i dag for mer info.


Liten og kompakt, ekstremt robust og har unik kraft ved bruk av turbo viftebladteknologi. Lettest og kraftigst i sin klasse! Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Takvifter til lokaler med store takhøyder som verkste industri og lagerlokaler. Se vårt sortiment av takvifter her.


Selger anbefaler besiktigelse av varens. Auto, Bergverk, Elektronikk, Energiverk, Entreprenør, Mekanisk industri , Næringsmiddelindustri, Olje og Gass, Skogbruk og landbruk, Smelteverk, Stat og kommune. Vifte Hallifax Fan Type ORB Prod. Effektiv vifte som styres av både fuktsensor og time… kr 49-Kjøp nå. Flexit kanalvifte rs 125l ac.


Hunter Industrie II - moderne takvifte. Trenger du råd om hvilken vifte du skal velge? Antistatisk ABS-materiale. Kraftig, portabel Ex- vifte , diam cm.

Vi tilbyr utleie av vifter og luftrensere fra anerkjente leverandører. Det en vifte gjør er å sikre god ventilasjon i rommet. Inneklimaet er avgjørende for komfort og trivsel, men har også svært står påvirkning på helse og sunnhet. Microprossessorstyrt vifte Konstant luftmengde, uten bruk av følere Luftmengde velges med mikrobrytere Energibesparelse på opptil.


Vi har vifteovner i ulike størrelser og fasonger. Bedriften har hovedkontor på Ringebu og en avdeling på Otta. Se beste pris på BEHA Industrivifteovn TVI 30M. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


AXC 1kanalvifte er dimensjonert for tilkobling til sirkulære Ø1mm kanaler, og er en all-round vifte som kan benyttes til både tilluft- og. Hvis du ønsker å kjøle ned større flater enn en vifte dekker vil vi anbefale å investere i en portabel aircondition. Kanalviftene i denne kategorien har sirkulære kanaltilkoblinger og fås i uisolerte, lyddempende og isolerte utførelser.


De har viftehjul med bakover- eller. Dansk Træmel tilbyder en bred vifte af specialprodukter til industrien. Med udgangspunkt i naturens ressourcer, tilbyder vi organiske og bæredygtige løsninger.


Hos oss finner du et stort utvalg av moderne. Gerdmans har alt for kontor, lager og industri. Del kunnskapen vår Vis alle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg