torsdag 20. september 2018

Stillas deler

Stort utvalg av stillaser. Stillaser til alle formål. Trenger du et litt uvanlig stillas? Se hvilke løsninger vi kan tilby. Lett å håndtere og enkelt å montere.


Ditt sikreste og mest effektive systePeri Up!

Les mer om våre stillaser her. Jamax er et norskprodusert stillassystem som er lett å montere. Gjennom Layher AS har du alltid tilgang til et fullsortiment av originalkomponenter - og hver del er en Layher Original av høyeste tenkelige kvalitet.


Pris oppgis på forespørsel. Hvis du har spesielle behov for ditt stillas , har vi en rekke ulike tilleggsprodukter her som gjør stillaset ekstra fleksibelt. Alutec er landets ledende produsent av stillas.


Jamax stillassystem tilbys som pakkeløsninger og enkeltkomponenter. STRAND STILLAS , er et aluminiumstillas beregnet for bruk innen bygg og anlegg.

Vi tilbyr et stort antall forskjellige stillaspakker og egendefinerte kvanta alt etter. Vi tilbyr en rekke produkter som gir store fordeler i forhold til effektivisering, trivsel og. Har en del stillas deler til salgs. Deler er kompatible med de fleste stillas systemmer brukt i Norge. Selger som privat for halv pris.


Vi leverer alt innen stillas til små og store aktører. Vi er et profesjonelt stillasfirma som tilbyr stillastjenester for private kunder og byggefirmaer. Vi oppmuntrer dere til å ta kontakt med oss for en.


Vi har et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til private, små og mellomstore bedrifter og storkunder. Finn stillas deler nå på Kensaq. Dokumentert opplæring i hht. Bruk av arbeidsutstyr §§ og 48. Gir dokumentert opplæring av alle som skal jobbe på eller med stillas.


Vet du ikke hvilken modell du skal velge? Dette avhenger av hvilken høyde du skal arbeide i,. Hardangerstillas er også blant Norges letteste stillas , og er kompatibel med alle andre stillastyper. Er du på utkikk etter stillas , stillasdeler eller utstyr?


Vi har nå Haki stillas til salgs innen torget.

Fallsikringskurs på norsk vil bli holdt i. Velkommen Her finner du store mengder brukt stillas av alle typer. Kjøp enkelte deler eller la oss sette sammen spesielle pakker etter eget ønske. Vi produserer og markedsfører stillas -systemer for bygg og anlegg, infrastruktur, prosessindustri, skipsverft, industri og off-shore. Kun ett begrenset utvalg av våre komponenter vises her. Kontakt vårt kontor for tilbud på komplette stillas.


Zarges S-Plus rullestillas er et smart og sikrere stillas med færre deler og lavere vekt. Vi ønsker å hjelpe deg til å velge rett stillas til ditt prosjekt. Nedenfor har vi satt opp de mest aktuelle alternativene. Et bredt utvalg av stillas , rullestillas og stige som får jobben gjort. Med Lettstillas er det lett å finne en riktig stillaspakke.


Aluhak står for produksjon, salg, utleie og. Alusafe stillas for salg og utleie til privat og proff! Benyttes til å feste veggfeste i stillaset.


Som føtter, forankring, plattform M. Våre stillasmontører har fagbrev og lang erfaring innen stillas. FØRSTEKLASSES KVALITET OG SERVICE. Beskytt inventar og dører mot skader fra stillas med Zarges stillasbeskytter.


Instant Norge AS gir deg gode råd og tips når det gjelder oppdateringer i lover og forskrifter, hensyn til HMS i bedriften og alt du trenger å vite om stillas. Når enkelte deler av et stillas ikke er ferdige til bruk, for eksempel under montering, demontering eller endringer,. Kjøp et stillas tilpasset dine behov direkte på nett.


Vi gjør det enkelt å velge riktig stillas som passer deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg