torsdag 27. september 2018

Limpistol jula

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Praktisk limpistol som kan brukes både med og uten ledning!

Et sett som lokker frem den kreative siden din! Hjørnesteinen er Rapids limpistol EG130LT, som er spesielt tilpasset liming av varmefølsomt materiale. Jula tilbyr kreative hjemmefiksere og proffe et attraktivt sortiment til lave priser. Dette er mulig gjennom store innkjøp direkte fra produsenter.


Butangassdrevet limpistol som er perfekt når du skal lime på steder uten strømuttak i nærheten. Ultrakompakt limpistol som er tilpasset Ømm limstaver og når full effekt på cirka fem minutter. Den har et komfortabelt håndtak, stor avtrekker, Ømm.


Lättanvänd och smidig limpistol för dekoration och lagningsarbeten.

Levereras med st 1smältlimstavar Ømm. Justerbart och avtagbart stöd samt silikonbehandlat munstycke. Prisvärt inomhusklimat, roligare renovering och smart förvaring. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service!


Det er enkelt å være kreativ og fikse forskjellige saker og ting når man har en limpistol tilgjengelig. Med smeltet lim kan du reparere, dekorere og bygge med. En sats som lockar fram din kreativa sida! Hörnstenen är Rapids limpistol EG130LT som är speciellt anpassad för limning av värmekänsliga material.


Butangasdriven limpistol som är idealisk när du ska limma i utrymmen där det inte finns ett eluttag i närheten. Det är lätt att vara kreativ och att fixa när det finns en limpistol tillhands. Med smältlim kan du laga, dekorera och bygga med papper, plast och annat i dina.


Limpistol mm Handyman Verktøy Elektroverktøy tilbehør. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Liten, praktisk, brukervennlig modell. Passer godt til hobbybruk.


Vanliga frågor om returer. Loctite Super Glue All Plastic Lim.

Nedan presenteras vårt sortiment av nätdrivna limpistoler. Alla verktyg i denna kategori är nätdrivna, d. En limpistol är ett verktyg som används. Blir varm relativt fort, håller en bra temp, och det största pluset,. Her finner du bitsett, kappskive, diamantbla stikksagbla slipepapir, stålbørster og limpistol. Juleverksted er moro for både liten og stor.


Dorullnissen kjenner vi alle, men visste du at det er så mye annet man kan lage med doruller? I julen sender vi ekstra tanker til våre kjære som ikke lenger er i blant. Lim grener med limpistol på et kort og topp treet med GOD JUL -lakkseil.


Europris har alltid gode tilbud på diverse produkter relatert til sesongen. Klipp till en hatt av svart kartong och fäst fast den med hjälp av limpistol 3. Det eneste du trenger er et bakepapir og en limpistol. Hvis du ikke har limpistol , er dette mulig å få kjøpt billig på butikker som f. Mal flammen (nesen) på LED-lysene med en rød tusj. Klipp ut en hatt av svart papp og fest den med en limpistol.


Har testa mye billigskrot og så har jeg testa Hilti sin limpistol. Finnes sikkert mye annet bra også, men Hilti er den desidert beste jeg har testa! Feil på nettsiden Vi opplever dessverre problemer med våre nettsider.


Dette fører til feil på enkelte priser og vareutvalget samsvarer ikke med beholdning i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg