torsdag 20. september 2018

Gulvsliper leie

Finn gulvsliper leie hvis du ser nå. Klart du kan leie verktøy av MAXBO. Utleiespesialisten tilbyr utleie, leie av gulvslipemaskiner til alle typer gulvsliping-slipe gulv og parkettsliping.


MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Om gulvet begynner å bli gammelt og slitt, kan leie en gulvsliper for å gjenskape det fine gulvet.

Kontakt oss i dag for gratis befaring! Limaco er delt i to avdelinger under samme tak - utleie og salg. God kvalitet til lave priser. Vi tilbyr et bredt utvalg av slipemaskiner for utleie. Hos oss kan du leie slipemaskiner både for sliping av tre og mur.


Brukervennlig gulvsliper på eksenterprinsippet. Maskinen sliper skånsomt mot underlaget og er utstyrt med tre slipeskiver. Det finnes mange ulike typer gulvslipemaskiner for leie , og hver maskin har sitt ideelle bruksområde.

Her benyttes en Profit gulvsliper med tilhørende kantsliper. Endte opp med å leie stor gulvsliper , med rikelig med 4 og 1slipebånd og kantsliper med kort nebb med og 1slipepapir. Vi er også tilgjengelig i hele Norge!


Lei de samme maskiner som de proffe bruker! Hver maskingruppe har sitt eget bruksområde. UCO leier ut gulvslipemaskiner og utstyr for sliping av alle typer tregulv. Priser finner du i vår prisliste. Utleie av alle maskiner til slipe gulv,sliping av gulv.


Hos Byggmakker kan du leie et stort utvalg av spesialverktøy. Over skriftlige referanser. Pakkepriser og langtidsleie. Norgest høyest sertifiserte gulvsliperi. Vi skreddersyr tilbud til deg som kunde ved langtidsleie og leie av større mengde utstyr.


Vi hjelper deg med å beregne. Trinnløs hastighet gjør at man ved f. Næringsbygg og private hjem.

En annen løsning er å leie maskiner med støvsugerfunksjon. Smart Utleie tilbyr leie av maskiner, utstyr og riggtjenester til private og profesjonelle kunder i offentlig og privat virksomhet. Gulvsliping i Trondheim - Alle typer parkett og gulv. Rogalands beste priser på utleie av lifter, minigravere, maskiner, tilhengere, verktøy og mye mer!


Lei utstyr til alle slags jobber i din byggevarehandel Hva er det egentlig du skal ta fatt på? Columbus Slipemaskin Ø 375mm. Relaterte ord: slipe gulv, slipe parkett, sliping av gulv, sliping av parkett, gulvsliping pris, slipe tregulv, leie gulvsliper , gulvsliping priser, pris gulvsliping. Gulvmannen bruker topp moderne maskiner til gulvsliping. Alle våre slipemaskiner har kraftig støvavtrekk i selve maskinen og ved tilkobling til støvsuger.


Gulv og trappsliper til leie. Vi har flere Hagerty tepperensemaskiner. Vi utfører gratis befaring i Trondheim og omegn. Bli blant de første til å se våre nyheter!


Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta produktnyheter, spesialtilbud og tips og triks til godt vedlikehold av ditt. Nå er tiden for å leie flishugger og få ryddet opp i hagen. Du henter flishuggeren hos oss, kobler den til tilhengerfestet og kjører. Gå til nettside for mer info.


Annonsen er vist 3ganger. Nå kan du bestille utleiemaskiner fra vår hjemmeside. Helgeprisen gjelder fra lørdag til mandag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg