mandag 10. september 2018

Massevirke pris

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! For massevirke av gran og furu er prisene på ca 200. Hva som er prisene i Sverige vet jeg ikke (ta kontakt med en svensk skogeierforening).


Tilsvarende pris i juli var 40. August var intet unntak, da fikk man i gjennomsnitt 2kroner for massevirke av gran og 1for massevirke av furu. Oppland og Hedmark var fylkene med.

For alle de re hovedsortimentene ble det på landsbasis oppnådd høyere gjennomsnittspris i januar enn i desember. Den varslede prisøkningen på massevirke slo til. Det er målers ansvar å gjennomføre.


Sams skurtømmer og massevirke er tømmer målt i. Vi kjøper spesialtømmer, sagtømmer og massevirke. Tømmeret videreselges til kjøpere som bidrar til sikker avsetning og konkurransedyktige priser. Mjøsen Skog øker nå prisen på massevirke med nesten prosent.


Etterspørselen etter massevirke er stor.

Med bakgrunn i sterk etterspørsel fra treforedlingsindustrien øker Glommen Skog prisen på massevirke fra 1. Så godt som samtlige treforedlingsindustrier i. I september ble gjennomsnittsprisen på massevirke av. Mjøsen skog øker nå prisen på massevirke med nesten prosent. Denne uka har de avslutta.


Vi fortsetter også med faste priser pr m3f på massevirke. Dette innebærer at du som skogeier får en forutsigbar utbetaling etter endt hogst. En del sagtømmersortimenter og massevirke er priset etter fast pris. Aktuelle priser og sortimenter fås ved å kontakte skogbruksleder.


Lurer på kva grei pris er på mfor furu tømmer på rot,. Skurslip furu meter kr 29- pr. Massevirke furu kr 16- pr. Derfor setter nå Södra prisen på massevirke av bar opp igjen. Satsingene på Södras bruk har resultert i høyere forbruk av ber.


Dette er tømmer som ikke er egnet for skur (produksjon av planker og bord) og kommer både fra lavkvalitet rot- og. Fagstoff: Tømmer har mange bruksområder: trelast til byggematerialer og møbelindustri, massevirke til papir, tekstiler,. I skognæringa er man vant med at prisene varierer med konjunkturene,.

Retriever Academy - Retrievers egne online webinarer. Med våre kurs, seminarer og eventer vil du få inspirasjon til hvordan du kan optimalisere. Det var særlig prisen på massevirke som økte. Viken Skog har konkurransedyktige priser og betingelser på kjøp av tømmer fra andelseiere og andre.


De som driver i skogen har liten grunn til å gråte over markedet. Både i massevirke og sagtømmer. Prisene er derimot sørgelige saker. Den største økonomiske driveren i aktivitetsnivået i skogbruket er sagtømmer, med priser rundt til 1prosent over prisen på massevirke. Til sammenligning økte gjennomsnittsprisen for.


Finansavisen): En kubikk massevirke av gran og furu kostet ved utgangen av mai henholdsvis 2og 2kroner, ifølge Landbruksdirektoratet. I forbindelse med E6-utbygging får jeg nå betalt x antall kroner for sams virke. Dvs uavhengig av treslag og kvaliteter jeg måtte ha stående, får jeg flat pris. Etter å ha ligget paddeflatt i årevis har prisen på massevirke endelig fått et skikkelig løft. Flere andelslag rapporterer om økning og ingen.


Også massevirkeprisen fortsetter å stige, i august var gjennomsnittsprisen på massevirke av gran 3kroner. Tømmerdrift administrert av AT Skog Driftsavtalevilkår med sertifiseringsavtale gjeldende fra 03. I dagens markeder for skogsråstoff til industri ser vi ikke noe som tilsier at prisen blir høyere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg