tirsdag 6. juni 2017

Maxbo hyllesystem

Norges ledende innen bo- og byggevarer. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Vi har hal av hyller og reoler for abreidsplassen din. Besøk en av våre butikker eller bestill enkelt på nett her!


Kjøp på nett eller i butikk. Vi har alt av byggematerialer til gode lave priser. Harmoni Standard er en kraftig stålreol som er egnet for lagring. Den monteres som en høy reol eller to lave. Hos MAXBO finner du en mengde hyller og kurvsett i forskjellige utforminger.


Garderobeskap forbindes vanligvis med soverommet, men kan også brukes til oppbevaring i andre rom. Maxbo har hyller for enhver smak,. Hyllesystem Med et stort utvalg av veggskinner, hyller og hylleknekter kan du lage deg det hyllesystemet du selv synes er kult. MAXBO har garderobeinnredning som dekker de fleste behov.


Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Tegn din oppbevaringsløsning, garderobe og måltilpassede skyvedører i 3D. Når du kjøper Hyller, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris.


Angi målene på rommet ditt og planlegg en løsning som passer perfekt hjemme hos deg. Søker du etter en reol for boden, hobbyrommet eller garasjen så finnes den her. Vi har ulike størrelser og utførelser og du finner sikkert en som passer ditt behov.


Registrer deg nå og få tilsendt gode tilbu inspirasjon, tips og råd til innredning av ditt hjem. Med over års erfaring innenfor byggevare og interiør er Byggmakker det tryggeste valget. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Få orden på kjoler, gensere og skjerf med garderobeskap fra IKEA. Klikk her å se vårt enorme sortiment av veldesignede og solide garderober. Monica Karlsen, produktsjef MAXBO.


Her kan du enkelt feste knagger, snorer eller hyllesystem , som igjen kan brukes til oppheng av grytelokk, tørrvarer,. Veggskinne for montering av Connex hyllesystem. Bredt sortiment av produkter fra Merker hos Bygghjemme. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Svært solid hylle for deg som har ekstra tunge ting på lager!


Kraftig ramme i stålprofil med fem flyttbare hylleplater i MDF. Når solen endelig titter frem, flytter vi ut for å nyte den, sammen med mange andre ting vi har bruk for. Derfor har vi oppbevaringsmøbler. Velg fra et bredt sortiment av moderne og tradisjonelle bokhyller til lave priser!


Velg mellom mange stiler, farger, materialer og størrelser. Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å benytte dette nettstedet, blir det sett på som ett aksept på at dette er ok. Alltid gode priser på Garderobe og oppbevaring fra Bygghjemme. Beste og billigste hyllesystem for bod - Ikea, Biltema, Jula.


Blå plast bokser fra Bosch. Den beste versjonen av hjemmet ditt får du ved å utfordre tradisjonelle idéer for hjeminnredning. Skap et hjem som er perfekt tilpasset din hverdag og dine behov. Elfa is well known for smart storage solutions. You will find flexible interior products and made to measure sliding doors for each room of your home.


Få ukens tilbud fra Elfa og finn de beste katalogene og kundeavisene fra dine foretrukne møbelforretninger. Vlagerhyller er fleksible lagerhyller i avbalanserte farger, for bruk som hyller til lager, arkiv og verksted. Stort utvalg reoler og romdelere i ulike farger og design. Hyllen har en ramme i kraftig el-forsinket stål og fem hylleplater i MDF. Hylleplatene er forsterket med stålbjelker.


Stabil hylle i el-forsinket stål med fem ekstra stålforsterkede hylleplater i MDF.

Maxbo hyllesystem

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg