torsdag 1. juni 2017

Hvordan legge fuktsperre betonggulv

Skal du legge nytt gulv på betong - skal du bruke fuktsperre. Lær hvordan i denne videoen! Du trenger: fuktsperre , noe å måle me noe å kappe med og.


Da vil det i følge Sintef Byggforsk være sikrest å legge et nytt betonggulv med fuktsperre og varmeisolasjon. I slike tilfeller bør du vurdere hvordan det vil. Det er ikke isolert fra utsiden og har ikke fuktsperre i gulv fra før.

Nå er det betonggulv og betongvegger. Tarktool er en trekkstang fra Tarkett som forenkler oppgaven med å legge den. Det skal alltid brukes en fuktsperre dersom det. Kjellergulv eller betonggulv. Da det ikke er fukt eller vann i kjeller trenger jeg å legge fuktsperre også?


På betongsåle uten fuktsperre under betongen. Under er denne er det betonggulv. Hei, Vi anbefaler ikke å legge et ekstra sjikt med fuktsperre.


Velg din butikk for å se pris, lagerstatus og fraktkostnad.

Den aldersbestandige plasten brukes for å skape en fuktsperre når du isolerer. Den utvendige fukten trenger seg ikke inn bare gjennom veggene, men også gjennom golvet. Ei felle å gå i er at man legger tregolv. Kanskje med plast som fuktsperre mellom?


Platon Gulv løser de fleste fuktproblemer i betonggulv ved ”passiv” lufting mot rommet. Når platen blir lagt med knastene ned mot betongunderlaget. Avrett først underlaget, og legg en mm tykk plastfolie (kun på betonggulv ). Her får du en steg for steg fremgangsmåte på hvordan du legger.


Legger seg flat ved utrulling. Viktig å legge dampsperre (plastfolie) mellom tilfarergulvet og betongen. Når du skal legge SilentWalk på betonggulv eller over gulvvarme, må du teipe kantene på underlaget med en fuktsikker teip. Gjør ikke dette når du legger på.


Var tenkt å legge parkett på et betonggulv med. Er litt usikker på hvordan jeg skal. Har forstått at det alltid skal være fuktsperre under parkett.


I overgang mellom kjellervegg og betonggulv er det viktig å oppnå en god. Mot betonggulvet legges en mm plastfolie, som fuktsperre ,. Legg fuktsperre på betonggulv og deretter et underlagsprodukt som er.

Start med å måle opp rommet nøye og planlegg hvordan det skal gå opp med tanke på. Her kan du lese om hvordan du legger laminat fra Pergo. Med vår guide legger du laminat på profesjonelt nivå. Resultatet er et sterkt og flott gulv. Mindre ujevnheter på betonggulv kan jevnes ut med avrettingsmasse.


Anbefalte verktøy: drill, visp, blandingsbøtte, tannsparkel. Opprinnelig var grunnmur kledd innvendig med papp, glava, stender, fuktsperre og panel. Må ikke finne på å legge treverk rett på betonggulv i kjeller,. I denne videoen fra Maxbo lærer du hvordan du legger fuktsperre om du skal legge nytt gulv på betong.


Om det er betonggulv eller gulv med. Har fått så mye forskjellige meninger rundt omkring at jeg spør en gang til. Skal nå legge fuktsperre og så skal veggene lektes ut med 5cm, før jeg legger 5cm rockwool. La oss vise deg hvordan du legger heltregulv med de ulike. Det er også viktig å bruke fuktsperre der underlaget kan avgi fukt, slik som betonggulv.


Hvordan avsluttes fuktsperra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg