fredag 9. juni 2017

Gammelt furugulv

Med ny lakk kan et gammelt gulv se friskt og nytt ut. Ingen tenker på antall staver eller at dette er et gammelt gulv, sier Anders Hvinden fornøyd. Gulvet lå der, men hadde ikke helt utseende med seg lenger. Mange leier ut maskin, hør med din Happy Homes Butikk.


Vårens oppussingsprosjekt er igang. Lang historie med ett spørsmål til slutt.

Der vi har lagt nytt gulv (som skulle males) har vi lagt et billig furugulv. Mye større enn bare å legge et tynt laminatgulv. En løsning er selvfølgelig å ikke gjøre noe med tregulvet, enten det er nytt eller gammelt. Dette er forsåvidt en behandling i seg selv,.


Fikk råd fra snekker om at jeg burde legge en difusjon åpen rette masse så jeg ikke tetter gulvet helt. Men maling er perfekt til et gammelt markspist og skadet gulv, og du trenger bare å mattslipe og sparkle hull og sprekker før du maler. Hvis du har et gammelt tregulv, er det også en stor sjanse for at det er hakk og skrammer i det.


Når du vurderer tregulv til hjemmet ditt, bør du stille deg selv noen spørsmål.

Hvor hardt skal gulvet ditt være. Har et gammelt tregulv i leiligheten,som er stygt og nedslitt. Kan man bare legge parkett over det gamle gulvet? Furugulv er et klassisk element med et tidløst preg som varer i mange generasjoner.


På gammelt teppegulv og på betonggulv. Eksisterende nålefilt er ypperlig som underlag, og erstatter parkettunderlag eller ullpapp. Slipe gammelt furugulv på ca kvadrat Gulvsliping Hei, vi ønsker å få vurdert om det er mulig å slipe et gammelt furugulv en gang til. Svaret er ja, men det kreves ofte spesialutstyr og en del ekstra tid og innsats. I gamle bygårder er det ikke uvanlig å finne flotte.


Det er slipt to ganger før. Maling egner seg best til tregulv og betonggulv, sier fargedesigner i Nordsjö, Tale Henningsen. Fliser, laminat og linoleum egner seg ikke like godt.


Et gammelt furugulv kan få et nytt liv med ett eller to strøk beis. I motsetning til maling, som dekker gulvet fullstendig med farge, kan beis bevare. Gulvet har en stor rolle i folks hjem og blir ofte beskrevet som rommets sjel.


Hvilket gulv du velger har mye å si for hvordan rommet oppfattes. N år du skal legge gulv stilles det ulike krav til gulvet, avhengig av bruksområde og rom gulvet skal legges i.

Børstede furugulv har en slitestyrke som ifølge leverandørene kan sammenlignes med eik. Har du småbarn eller husdyr? Byggmakker har et bredt utvalg av gulv i heltre furu.


Handle på nett - hent i butikk. Anbud Pusse ned gammelt furugulv. Registrert Dato: Tirsdag 13. Vi holder på å pusse opp og ser at det ligger gammelt furugulv under parketten.


Klikk på spørsmålet du vil ha besvart. Jeg vil gjerne ha det lyst og fint. Vi har et gammelt furugulv. Burde vi lute det, eller beise det i ny tone?


Høsten er tida for å starte med blanke ark, og mange går høsten i møte med oppussingsplaner. Noen vil male vegger og tak. Regner med det er gammelt furugulv du har, da det er det mest brukte. Ofte er disse gulvene satt opp som rent underlag, derfor varierende avstander mellom bordene. Her har et gammelt furugulv fått ny behandling med lakk.


Gammelt tregulv med malingsflekker på. Her er slipemannen selv i aksjon. Nå er det kun en runde med grovt papir igjen. Gulvfliser Gres slett 30xGrå. Fantastisk produkt til spisebor vinduskarmer, og andre utsatte steder.


Har også malt gammelt gulvbelegg med denne malingen, kjemperesultat som holder :-) Svar Slett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg