fredag 13. mars 2020

Vinkelskrutrekker

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Verdens enkleste skrutrekker. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service!


Gjør at du lettere kommer til på vansklige steder. Vinkelskrutrekker fra Bosch, Milwaukee, Dewalt og Hitachi. Den som skal skru på vanskelig tilgjengelige steder, kan få hjelp av Milwaukees nye batteridrevne Mvinkelskrutrekker.

Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Hva er en vinkelskrutrekker ? Det finnes mange varianter på standard skrutrekker. De viktigste grunnene til å bruke et ikke-standard skrutrekker er for jobber som en. Produktinformasjon Mvinkelskrutrekker. Chuck med 1⁄hex ffeste for raskt skifte av.


Utvidet garantiperiode gjelder hvis verktøyet, batteriet eller laderen registreres på Ryobi sin hjemmeisde innen dager etter kjøpsdato. Her har du det du trenger av skrutrekkere, og det for kun 99kr. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. En problemløser som kommer til der vanlige batteriskrutrekkere må gi tapt.


Milwaukee utvider sitt V Lithium-Ion program igjen, denne gang med C RAD vinkelskrutrekker. Variabel hastighet, revers og brems for maks kontroll. Automatisk spindellås for enhåndsbetjent bitsskifte.


Bosch er først ute med å introdusere en vinkelskrutrekker med stor fleksibilitet og styrke, GWI V-LI. Legg inn komplette artikkelnummer med linjeskift mellom hvert nummer. Hvis du ønsker hjelp med handleliste eller liste med artikkelnummer, ta kontakt med vårt.

Den vanlige skrutrekkeren er ikke lenger det eneste verktøyet du kan bruke når du skal skru. Skal du skru stort, langt eller mye trenger du elektrisk. Forniklet og forkrommet med håndtak av polypropylen.


Unik ergonomisk design med flere forskjellige. Kompakt Mvinkelskrutrekker. Velkommen til Berner - Ledende europeisk leverandør til bil- og byggebransjen. En svært allsidig vinkelskrutrekker fra BOSCH.


Man kan velge mellom fem forskjellige vinkler så man kommer til på trange og lite tilgjengelige steder. Techtronic Industries (TTI) er en ledende leverandør av elektrisk verktøy til forbrukere og profesjonelle innenfor for konstruksjons- og byggebransjen. For å gjøre en bra jobb, trenger man kraftig verktøy enten om det er elektrisk sag eller bor. Byggmakker har kvalitetsverktøy av høy standard for å få jobben.


Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Sjekk priser på vinkelskrutrekker. Degree vinkelskrutrekker Attachment Bit Holder Portable Metal Tool.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp vinkelskrutrekker billig i nettbutikkene. Kjøp SKRUTREKKERE GEILO billig og raskt på nett.


Med utgaver i året holder fagtidsskriftet Byggmesteren deg orientert om nyheter og viktige endringer for tømrerfaget, småhus og bygging med tre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg