onsdag 25. mars 2020

Tappetårn øl utleie

Vi har alt du trenger til bryggingen. Se vårt utvalg av tappetårn og kraner her! Kjøp ditt Allgrain ølsett i dag! Unngå at barna søler når de heller opp brus. Perfekt til barnebursdager.


Hagefest, bryllup, grillparty, 50. Det er også mulig å få kjøpt ølfat (BORG) igjennom Skjeberg øllag. Tappetårn til bruk for liters fat. Kan leies samlet eller hver for. Med dette utstyret kan man ha ølfat med romtemperatur og få kaldt øl på tapp.


Profesjonelt tappetårn med kraner og integrert kjøling. Søkeord: øl tappetårn vanndispenser kulsyre Er utløp på tårnet, hvor en er til van. Finn beste pris på Rubrikk. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Ditt lokale utsalgssted i over år. Nå kan du leie tappetårn og kjøpe fat fra oss. Rignes stiller krav til sjenkebevilgning og minimum 30. Vi er behjelpelige med utleie av tappetårn til private og bedrifter,. Product was successfully added to your shopping cart.


Vi er best på partytelt utleie til festivaler, bryllup, firmafester. Kvalitetsprodukter til fornuftige priser! Alt innen proff utstyr til tappe anlegg for øl.


Leie av partytelt og rammetelt fra 3m til 40m bredde. Vi selger øl på 20- og 30L bryggerifat, og leier ut elegante Lindr tappetårn med innebygget kjøler og to tappekraner. Med to kraner kan du servere to øl samtidig. Her finner du alle våre forskjellige ølglass.


Coog glass skal være ink. Vi leier ut skaphenger kubikk. Denne hengeren kan også bygges om til salgsvogn eller serveringsvogn med tappetårn for øl. Levering og retur av drikkervarer til større arrangement Ølskole. Noen steder som leier ut dette?


Helst i rimlig kjøreavstand fra østfol med mindre de leverer. Skal brukes i stort selskap. Gulating - Norges største uavhengige kjede for ølutsalg og puber med fokus på håndverksbrygget øl. Selve kjøpet av øl kan jeg få til flere steder, men det er verre med utleie av tappekran. Hvis du tenker på sånne liters fat så er ikke de til salgs eller utleie.


Det Gode Brygg er butikken for alle som er glad i øl ,. Vi driver også med ølsmaking og utleie av tappetårn , og leverer til alle festlige anledninger. På grunn av norsk alkohollovgivning, må du registrere deg under Nyhetsbrev øl for å. Konisk gjærtank av høy kvalitet i polert 3rustfritt stål fra Tabec, Italia. Kommer med lokk for hermetisk forsegling, side- og bunnkran, gjengeteip og gjærlås. Var dag jobber vi med en ny Arena. Bruk av øl tappetårn (Gildestua) Fyring i bakerovnen Nærmere detaljer fremgår i leieavtalen og prislisten.


Varen er nå lagt i din handlevogn. Det er først og fremst vårt eget øl vi vil tilby,. Kontakt oss for priser og bestilling av fat og leie av tappetårn. Haugesund Ølutsalg har distriktets største utvalg i øl.


Utleie av tappetårn til private og bedrifter. De arrangerer også ølsmakinger. Her har du muligheten til å kjøpe deg eget tappetårn som har ett system som tar vare på ølkvaliteten i lang tid.


En betydelig del av virksomheten er utleie til events i tillegg til egne. Diverse Fun House kan formidle utleie av partytelt og tilbehør som bord og. Se hans roller (53) og relasjoner (45) i næringslivet - og hvilke bransjer Tor Petter Stensland er aktiv i. Mineralvann fra Roma, Ringnes, Coca Cola og Berentsen.


Over 1forskjellige øl , også øl fra fat. Kjøttvarer fra John Haugen i Trøgstad. Møt Terje Aass (76), mannen som representerer fjerde generasjon Aass.


Etter over år i rollen som administrerende.

Tappetårn øl utleie

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg