tirsdag 31. mars 2020

Velge maling

Maling gir raskest oppussingsresultat og er billig. Maling er fleksibel - og du får akkurat den fargen og overflaten du vil ha. Ny teknologi og etterspørsel etter miljøvennlige alternativer har ført til et større og bredere utvalg av maling. Sørg for at du velger riktig maling før du.


Hva er egentlig glansgrad?

Bør jeg velge en lys eller en mørk farge i stuen? Og hvilken type maling passer til de forskjellige rommene? Vi ba malingsekspert Sven. Det er særlig tre ting du må tenke på før du velger farge. Sjekk interiørarkitektens tips.


Beis eller maling på fasaden. Den aller viktigste årsaken er å forhindre.

Er du usikker på hvilken farge du skal velge ? Det er mange argumenter for matt, men ikke velg matt maling hvis du har barn. På utkikk etter maling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service!


Beis, dekkbeis eller maling ? Hadde vi hatt et fasitsvar, hadde du fått det her. Når du skal male huset gjelder det å velge riktig maling. Til en vanlig, slett veggflate i et oppholdsrom, kan man gjerne bruke en rimelig, men robust veggmaling. Matt eller blankt er en smakssak, men det kan være lurt å ha i bakhodet at blank maling er lettere å rengjøre og egner seg derfor godt til for eksempel gang og.


Mange velger i dag hvite og gråpigmenterte gulv med rustikke og dempede overflater,. Sist, men ikke minst, farger er ikke farger. Slik går du frem for å velge riktig maling til huset ditt.


Med den rette husmalingen varer resultatet også mye lenger! Her er tips som kommer godt med når veggene på barnerommet skal få ny dekor - med tapet, maling og farger.

Mange skal bruke deler av sommerferien på å male huset, men hva skal du velge. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Tar du først jobben med å male huset, er det viktig at du velger en maling som holder i mange år.


Bor du i hus med utvendig panel i tre, må du regne med å male. Når du går langs malingshyllene i byggevarebutikken, er fort gjort å bli overveldet av utvalget. Her finnes blant annet ulike glansgrader, maling for ulike. Interiørarkitekt Adele Kløve gir deg gode tips.


Blank maling gir gjenskinn i rom med lite naturlig lys og er enkel å rengjøre. Matt maling gir fargegjengivelse og skjuler skjøter. Glansgraden i malingen bestemmer glansheten.


All maling har en gitt glans - på en skala fra - 10 hvor 1er blankest. Jeg var i utgangspunktet veldig skeptisk til vann basert maling ,. Her kan du finne inspirasjon og veiledning til hvilken maling du skal velge neste gang du skal trå til med penselen. Min erfaring er at det lønner seg å velge en litt dyrere type maling til tak.


Jeg prøvde engang å spare på å kjøpe billig maling til tak,. Finn ut hva du skal velge til ditt maleprosjekt. Har du problemer med grunnmuren? Dårlig drenering er ofte årsaken, men feil maling kan også forårsake unødvendig mye vedlikeholdsarbeid.


Det finnes et hav av ulike malinger. Velg behandlingsmåte Olje Maling Lakk. Maling av gulv er den raskeste veien til forandring. I denne fargevelgeren kan du leke med alle farger du vil finne i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg