fredag 20. september 2019

Stjernehimling

Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! I tillegg er montering av stjernehimling svært praktisk med disse platene montert i angitte rammeverk,. Omvisningen starter ved Slottets bakre port. Her nytter det ikke å møte uten billett, og prosjektledelsen oppfordrer besøkende til ikke å ta med barn. Her er alt fra marine innredninger og kunstnersuiter, til stjernehimling og søte drømmer i brudesuitene.


Den største og flotteste suiten er Privaten,. Det ble valgt en mørk stjernehimling som samlet interiøret og stod som bakgrunn for nye former og som fremhevet overlysfelt med takmaleri fra 1956. Downlights og stjernehimling av Led-lys på badet, samt innfelte takhøyttalere.


Det er også downlights ved kjøkkenet. Stjernehimling som ikke er hvelvet/buet. Leiligheten har en god planløsning,.


Har hatt problemer med akustikk under buet himling, samt at 55m er for lite når man bygger suffits og 30cm platting bak. Dekorasjonane i våpenhuset, både figurscener på vestveggen, rankemåling på langveggene og stjernehimling , har stundom vore tilskrivne Nils målar,. Den fots seilbåten Remar ble hjemmebygget i 19og ankom Tyrkia ca år senere.


MØTEINNKALLING Utvalg: Sameiestyret for St. Olavs Hospital og NTNU Arkivsak: 12/ Møtested: Møterom St. Olav Eiendom, Elgeseter gate Møtedato: , kl 12:30-15:00.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg