fredag 13. september 2019

Stillas aluminium

Stort utvalg av stillaser. Stillaser til alle formål. Trenger du et litt uvanlig stillas? Se hvilke løsninger vi kan tilby. Lett å håndtere og enkelt å montere.


Jamax er et norskprodusert stillassystem som er lett å montere.

Ditt sikreste og mest effektive systePeri Up! Les mer om våre stillaser her. Aluhak står for produksjon, salg, utleie og. Et bredt utvalg av stillas , rullestillas og stige som får jobben gjort. Med Lettstillas er det lett å finne en riktig stillaspakke.


Hardangerstillas er også blant Norges letteste stillas , og er kompatibel med alle andre stillastyper. På begynnelsen av 90-tallet vokste det fram et behov for et alternativ til de tunge stålstillasene. Alustar er et stillaskonsept i aluminium som ble utviklet av.


Alutec er landets ledende produsent av stillas.

Jamax stillassystem tilbys som pakkeløsninger og enkeltkomponenter. Hos oss får du flere typer stillaser i aluminium , som er godt egnet for de fleste oppgaver i høyden. Våre stillas er kompatible med flere andre typer stillas som selges i. Tyngden på stillasdelene er viktig for deg som skal montere. Vi anbefaler stillas i aluminium. Brukes til fasadejobber som tømmer, maling, vasking og taksikring i forbindelse med takjobber.


Kan leveres i lengder fra 3m – 4m. Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. Når du skal ha et kvalitetstillas, forhold deg til en profesjonell leverandør som forstår det norske regelverket og har nødvendig kompetanse. Vår leverandør av stillaser er Altrex.


På jakt etter stillaspakke? Dersom kunden ønsker en større, eller mindre stillas pakken så er det også tilgjengelig. Zarges S-Plus rullestillas er et smart og sikrere stillas med færre deler og.


Dersom du ønsker et optimalt stillas , er det viktige ting å ta hensyn til:. I dag er de fleste stillaser laget av aluminium og dermed relativt lette. Med andre ord er Instant HD et svært fleksibelt stillas i forhold til både montering og bruksområder. Aluminium spirestillas som består av prefabrikkerte.


Mesa AS tilbyr utleie og salg av aluminium -drager til stillas , for byggeplasser og lignende.

Solideq stillaspakker, PROFITECH Spluss i aluminium. Her finner du eksempler på ferdigprisede stillaspakker til gunstige priser. Vi har base i Oslo og Sandefjord. Om du ønsker andre mål og. Når du velger aluminiums stillas , avhenger det av arbeidet du trenger å utføre, basen og arbeidslengden.


Med lettstillas forstås det at stillasen er produsert i aluminium , og at den effektive arbeidsbredden normalt vil være 60cm. Det stilles heller ikke så store. STILLASGRUPPEN AS - Tar ditt prosjekt til nye høyder! Alusafe stillas for salg og utleie til privat og proff!


HABITAT safety welding system. Hvorfor velge stillas fra oss? Alfix ramme stillas i aluminium har i en årrekke vært et foretrukket og trygt valg blant stillasentreprenører, utleieselskaper, entreprenører og byggmestere.


Finn beste pris på Rubrikk. STRAND STILLAS , er et aluminiumstillas beregnet for bruk innen bygg og anlegg. Vi tilbyr et stort antall forskjellige stillaspakker og egendefinerte kvanta alt etter. Layher lett aluminium ramme- stillas for fasadearbeid leveres ferdig montert og evt.


Når vi monterer stillasen er lov-pålagte vernerunder inkludert i prisen. Vårt fasadestillas Instant Blitz-Fix er et moderne moduloppbygget rammestillas i aluminium. I denne pakken får du et komplett fasadestillas (pakke på 56m2) med.


Fallsikringskurs på norsk vil bli holdt i. Vi leverer alt innen stillas til små og store aktører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg