tirsdag 17. september 2019

Kjølerom norcool

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Rommene leveres i energibesparende sandwichelementer og er fine å plassere på kjøkken, vaskerom, i boder eller i kjeller.


Mange opplever at det ikke skal mer til enn en vanlig helgehandel før kjøleskapet er fylt til randen.

For ikke å snakke om når man venter. Nor cool - cold by nature. Vi har fokus på kvalitet og design noe som gjenspeiles i. Innovative løsninger for oppbevaring av mat, drikke og vin. Vinskap, vinkjeller, kjøleskuff, kjølehjørne, kjølerom og kjøleaggregat. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge.


Kompaktaggregat for kjølerom;. Vi leverer i dag kompakte kjøleaggregat, splittaggregat, samt aggregat for vinrom og.

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Easily share your publications and get. Selskapet har tradisjoner.


Er et veggaggregat med kapasitet på inntil 10. Kjølerom på mål: Vinrom, Jaktrom. Vi leverer kjøleaggregater til kjølerom og kjølelager i Brumunddal, Hamar, Gjøvik og omegn. Vi hjelper deg med valg, montering, service og vedlikehold.


Norcool leverer tre typer kjøleromsdører. Hos MAXBO finner du alt du trenger for å sette opp ditt eget kjølerom. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk.


Ditt kjølerom på kjøkkenet. CU- 4er ideelt for selvbygde kjølerom og våre to største prefabrikkerte kjølerom. Med kjølehjørnet integrert i resten av kjøkkeninnredningen, smelter det sammen til en helhet. Alle godkjente forhandlere blir registrert i vårt kunderegister.


For at faktura, varer, prislister, tilbud. For store selvbygde rom CU- 9er et stort veggaggregat som ofte blir benyttet til store selvbygde rom og til mindre kommersielle kjølerom.

Et kjølerom er nyttig å ha, men det må bygges riktig. Hvordan lage det perfekte kjølerom ! Coolmaster CU-4er et veggaggregat for kjølerom på inntil 10. Automatisk avriming og avkoking av kondensvann. Strømforbruk ved drift er ca 300W. Scandinavian Appliances AS utvikler,.


Vi har flere kjøleløsninger tilpasset dine behov og ønsker, fra kjølerom og -dører til vinlagring. Dette brukes istedet for kjøleskap, derfor et litt kraftigere aggregat for å kompensere for at døren. Specs: Integrert, Høyde 210cm,.


I tillegg til typiske kjølerom kan vi også tilby artige løsninger som illustrasjonen til høyre, hva. Fuktige slakt på kjølerom kommer ikke av lite utlufting, men at den varme lufta som blir nedkjølt mister evnen til å holde. Dette er den tradisjonelle selvbyggerdøren og leveres komplett med magnetlist, karmprofiler, innvendig og utvendig håndtak. Denne enheten omfatter: Fordamper, ventilator, termostat, kapillarrør, filter og.


I Norge er det lange tradisjoner for langtidsoppbevaring av mat. Ferdige kjølerom kan settes sammen på en drøy time. Hei, Jeg ønsker her å lage en tråd som tar for seg de viktigste aspektene rundt det å bygge opp et kjølerom , jeg blander inn kjølehjørnet også i denne tråden. Må demonteres og hentes av kjøper.


Se nærmere info under hvert bilde. Antall: Legg i handlekurv. For å unngå muggdannelse, lukt osv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg