torsdag 2. mai 2019

Stige maxbo

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Stort utvalg av Spiker og Stifter. Alle typer - til alle materialer. Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her!


MAXBO har et bredt utvalg av stige , gardintrapp, stillas med mer.

Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. Eurostar aluminium skyvestige. En praktisk stigeløsning som gir deg høy, frittstående stige samtidig som den kan. Stigen for den kresne hobby- og fritidsaktive.


En genial stige med flere bruksmuligheter og som tar liten plass. Kan brukes som rett stige , frittstående trappestige og bukk. Zarges 2-delt Skyvestige er perfekt til brukeren som ser etter en stige med ekstra bredde, god stabilitet og gode trinn å gå i.

Climber Multikombo er en prisgunstig. En liten lekeborg skaper mye moro. Byr på både sklie, stige , klatrevegg og leketårn. Vil du støtte opp din Zarges stige eller trappestige på en enkel og effektiv måte, kan Zarges stigestabilisator være løsningen. Den gir en økt bredde på 1cm.


Trinnene har en buet overflate som gir et sikkert fotfeste, og de er festet til vangene med en spesielt utviklet og. Wibe stige skyve 2-delt meter. Stige 2-delt skyve m wibe ladders. Du finner både stige , takpapp og annet nødvendig tilbehør her hos oss på Byggmax. Verktøy og redskap - stiger og arbeidsbord.


Med en stabil plattform eller stige å stå på gjør du jobben mye tryggere og reduserer risikoen for å falle og skade deg. Med hver stige medfølger nødvendige skruer. Leveres i galvanisert og lakkert. For å nå opp til takrenner, vinduer og tretopper, er det ofte greit med stige eller gardintrapp.


Europris har også mindre arbeidskrakker og kombistige.

Du bør velge stige alt etter hvor du skal bruke den og hvilke oppgaver du skal utføre. Det er ikke det samme hvis du skal sette opp en. Finn de beste prisene på nettet. Hemsestige fra danske Silkeborg har bredere trinn og kortere avstand mellem trinnene enn på en tradisjonell stige som gjør det lettere og mer komfortabelt.


Gedigna kvalitetsprodukter for både små og store byggprojekter. Formånliga priser både online og butikk. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


Stabil stige for de store høydene med solide sidevanger. Skal du kjøpe stige i dag er det bare ett materiale det dreier seg om - aluminium. Typegodkjent, så kan også brukes av proffen.


Gamle trestiger og tunge stiger av stålrør har ikke noe å stille opp. Du bestemmer - arbeidsplattform, vinklet- eller rett stige. Foldes enkelt sammen for praktisk oppbevaring. Dersom pipe feies fra taket er det i dag krav om at det skal monteres stigetrinn eller takstige opp til pipen for å sikre feieren adkomst.


Vi tilbyr en pålitelig løsning for alle. HUSK Å VELG MED: Takbeslag med motstige (Mønebøyle med motstige) Takstige med motstige Gjør det enkelt under vedlikehold av tak. Kan justeres til alle takgrader. Ved å samtykke til og motta vårt nyhetsbrev på e-post vil du motta gode tilbu nyheter, inspirasjon og tips.


Du kan når som helst si nei til å motta nyhetsbrevet. Vi har et stort utvalg av loftstrapper på lager. Her finner du til enhver tid oppdatert varekatalog og tilgjengelighet på alle våre loftstrapper. Se de ulike trapp og stige mulighetene til din hytte.


Takstige skal være utformet slik at adkomst fra stige opp til tak, over til takstige, kan foregå på en sikker måte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg