fredag 10. mai 2019

Nedløpskjetting

Vår nedløpskjetting er galvanisert og pulverlakkert for best mulig kvalitet. For kappet kjetting må det legges inn totalt antall meter du ønsker. Kjetting som er håndsmidd håndlaget som passer perfekt som nedløpskjetting fra takrenner til hus og hytter. Takrenne nedløpskjetting.


Lagre mitt navn, e-post og nettside i denne nettleseren for neste gang jeg kommenterer. Rull med meter sort takrennekjetting ( nedløpskjetting ). Kjettingen er galvanisert og pulverlakkert for lang levetid. Leddene er i mm rundstål som er sveiset. Vår galvaniserte kjetting er solid og svært holdbar, selv i de mest krevende miljøer.


Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Tre er et godt materiale, også til å lede vann i, bare vi tar hensyn til treets styrke og svakhet. Noen som har erfaring med kjetting i stedet for nedløp fra takrenna? Driver nå med siste finish før salg, og det viser seg at vi ikke får tak i deler til takrenna.


Torvtak, nedløpskjetting og tørrmurt skiferpipe, er noen av de utvendige detaljene som gir hytta det lille ekstra. Hytta ligger på vel 8m. Her finner du bedrifter med tilknytning til Rudshøgda samt hvilke bransjer de jobber innenfor. Tretakrenner med nedløpskjetting ført til terreng.


Nedløpskjetting overflate: Galvanisert/pulverlakk artikkel: 7312dimensjoner: mm, rull m artikkel: 7312Kappet i ønsket lengde artikkel: 731250. Ved løfting av nedløpskjetting , bruk meter part kjetting med spesialklo. Takfotbeslag med drypp til takrenne.


Se arbeidsprosedyre og SJA. Bunnring direkte i not – uten nedløpskjetting 13.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg