torsdag 23. mai 2019

Matboks i rustfritt stål

Kjøp matboks i rustfritt stål. Prisløfte, åpent kjøp og kostnadsfritt bytte. Smarte produkter til høy kvalitet og gode priser. Finn matboks i rustfritt stål.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Klassisk matboks i rustfritt stål. Solid boks som også kan brukes i stekeovn eller varmeskap. Matbokser i 1 rustfritt stål. Pakk fristende matpakker i holdbare og giftfrie matbokser som bevarer smaken - sunt og miljøvennlig. Hos Be:Eco får du kjøpt miljøvennlige og zero-waste matbokser og beholdere i rustfritt stål produsert under etiske forhold.


De fås i ulike størrelser og er en. LunchBots Bento Cinco matboks i rustfritt stål er en enkel matboks med fem separate rom.

Lokket er lett å ta av og sette på, og er enkel i bruk for både store og. Clean Planetware rund 3-lags matboks i rustfritt stål. En klassisk matboks i rustfritt stål. Virkelig god matboks , med god plass til et eller flere sunne måltider. Ved henting ta direkte kontakt med oss.


Standard matboks laget i høykvalitets rustfritt stål. Seal Cup XL er stor, plastik fri og 1 tett. Innebygget kjøleelement i lokket. Stort utvalg av matbokser.


Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Velg design og pris Rask levering! Vår historie og filosofi ECO Brotbox står for sunn mat, godt pakket - bra for miljø og helse. Grunnlegger Mustafa, far til to barn, søkte for noen år siden etter. Supre isolerte matbokser i rustfritt stål fra LunchBots som holder maten varm opptil timer.


Genial til oppkuttet frukt til ungene eller deg selv,.

Søt og funksjonell matboks til barn og barnslige sjeler. Velegnet til både skole, barnehage og tur generelt. Her får du i pose og sekk!


En helskjønn matboks med nydelig design som både barn og voksne kan like, i tillegg er den miljøvennlig i rustfritt stål. Helt plastfri matboks i rustfritt stål av høy kvalitet fra A Slice of Green. En oval boks samt medfølgende miniboks. Tre-i-en matboksen er perfekt for to personer eller når man vil holde ulike matretter fra hverandre. Den består av to store bokser, hvor den nedre rommer 3ml.


En liten snacksboks medfølger. Den originale lunsjboksen i tre deler. Laget i høykvalitets, rustfritt stål , beregnet på oppbevaring av mat. Lekker matboks med to rom. Fin til å skille ingredienser fra hverandre.


Praktisk og miljøvennlig matboks. En stilren og miljøvennlig matboks med ett rom og en ekstra snacksboks, alt i matvaregodkjent rustfritt stål. Boksene er uten EPA og kan inneholde opptil 1ml og 2ml. Perfekt størrelse til å ha med på tur.


Alessi Fruit basket melkekanne cl, rustfritt stål ConfidentLiving. Enlagsbeholder med separat snackboks i rustfritt stål. Ta med up til tre brødskiver og frukt eller nøtter vedsiden av i snackboksen.


ECOlunchbox Tre - i - En GIANT. NY gigantisk ECO 3-i-En lunsjboks i rustfritt stål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg