fredag 1. mars 2019

Takplater pris

Hos MAXBO finner du takplater av høy kvalitet som passer til alle hustyper. Kjøp på nett eller i butikk. Velg en butikk for aktuell pris og antall på lager.


Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk. Eller velg selv butikk fra listen.

Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Velg det byggevarehuset der du ønsker å hente varene dine. Merk at lagerbeholdning og priser kan variere mellom byggevarehusene. God kvalitet til lave priser.


Hos Byggmakker finner du takplater og takstein i ulike farger som passer ditt behov. Du finner også tilbehøret du trenger hos oss. Dette nettstedet benytter cookies.

Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen. For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben. Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! Svært økonomisk takplater som er enkle å montere.


Få en oversikt over de forskjellige typene takplater , og finn inspirasjon og veiledning til hvordan du selv kan legge et tak med takplater. Hvitmalte takplater i trefiber fra Huntonit. Plannjas ambisjon er å skape bedre og tryggere bygninger. Platene er behandlet med strøk maling og strøk lakk.


Derfor tilbyr vi produkter som er spesielt tilpasset et nordisk klima. Stilfulle takplater og matchende. Leggeanvisning for Evertile takplater ligger nå inne under Leggeanvisninger.


Alle priser i prislista er veiledende priser eks mva. Innhent pris på stillas fra et profesjonelt stillasfirma. Pakkekostnader kommer i tillegg. Tak-ess Inspirasjon kan vaskes.

Velg byggevarehus for å se riktig lagerstatus og pris. Beholdning og pris kan variere mellom byggevarehusene. Enten det er en håndverker eller du selv som skal legge taket, er våre ståltak både enklere og raskere å montere enn de fleste taktyper.


I armats sortiment hittar du takplåt, väggplåt och vattenavrinningssystem från världens ledande ståltillverkare ArcelorMittal. Armat takplater er det perfekte valget, uansett om du renoverer eller bygger nytt. Sortimentet er bredt og rommer stor variasjon i format, profiler, belegg og farger. Logg inn for å se pris og handle. Ved uoverensstemmelser er det pris iht.


Et Decra-tak gir trygget, selv i hardt vær. Utforsk fordelene og planlegg drømmetaket til din bolig. Takplatene er konstruert for å vare livet ut. VELG DIN NÆRMESTE OBS BYGG. I nettbutikken kjøper du varer fra ditt nærmeste Obs BYGG-varehus.


Ved å velge butikk får du tilgang til lokale tilbu lagerstatus. VEGGPLATER MED UNIKT DESIGN. Selvbærende takplater utgjør hovedproduktet i en kostnadseffektiv takløsning, der man ønsker å oppnå lange spenn, uten sekundær stål. Våre ferdigmalte takbord sparer deg for mye arbeid og gir et innvendig tak som er en pryd for boligen din.


Takpanel går aldri av moten. Ski Bygg er Norges ledende byggevarehus og vi samarbeider med Follo Tak. Vi har kvaliteten, valgmulighetene og de sterke merkevarene du trenger til ditt hus. Denne bestselgeren innen takplater i stål er skapt for å vare i tiår etter tiår. Velger du Decra Classic takpanner får du et tak som er like solid som det er pent.


Sterkt som stål og vakkert som naturstein. Kvalitetsprodukter til uslåelig pris hos Nor-Dekk AS. Trykk her for å se vår knallgode kampanjetilbud!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg