tirsdag 5. mars 2019

Lp plater verdi

Har du en gammel samling med godt bevarte plater på loftet, kan du sitte på en liten. Kun et håndfullt antall koppier av denne platen nådde butikkene etter at plateselskapet som ga den. Terje Rypdals tidlige plater har verdi for samlere. The Beatles (export LP ) £5: 11.


David Bowie, Bowpromo : £5: 12.

Mye av det som solgte i store mengder på 70-tallet har nok liten verdi. Men ingen av oss har peiling på verdien av dem. Finne verdi av vinyl plater Musikk. Yndet objekt for samlere over hele verden.


Det er umulig å si fordi det kommer an på hvilke plater det er snakk om. Elers kjøper jeg adri plater som ikke er gradert som minimum mint(-). For det amerikanske politiske partiet, se United States Libertarian Party.


LP , LP - plate eller langspillplate (etter engelsk Long playing) er en type grammofonplate.

Den mest verdifulle norske LP -platen er albumet Firebeats Inc. Blant singleplatene er det en strøken EP med Roald Stensby som topper. Hvordan kan jeg vite verdien på LP - plater ? Musikk: Hei Har arvet ihvertfall over 1LP plater. Noen er litt krøllete, noen er fortsatt som helt nye. Hvor kan man finne en god oversikt eller en katalog med priser eller verdi på brukte vinylplater?


Kjøp og salg på auksjon og til fast pris. Best priser på LP plater og vinyl på QXL. Her, som med LP - plater , er det markedets lov som gjelder:.


Bowie- plater det står RCA på kan være mye verd. Private samlere og platebutikker fra hele verden selger på eBay,. Når du bestiller LP - plater fra utlandet bør du alltid være oppmerksom på porto.


De fleste er fra og 80-tallet tror jeg. Sunde: Hurtbuller i hvit saus. Hvilke verdifulle norske plater har dere,.


Hvis du har tatt vare på dine gamle LP - plater , er det stor sannsynlighet at samlingen har en stor sentimental verdi for deg.

Så kanskje det da er på tide å ta. Vinyl har de siste årene igjen fått økt popularitet blant musikklyttere i den vestlige verden siden. Flere hundre norske LP plater. Komplett liste kan sendes på forespørsel. Kjøper betaler eventuell porto.


Aage Kvalbein, Sanger Fra En. Reglene er slik at hvis produktet du kjøper inkludert porto har en verdi. GEMM - Over millioner plater. Vinyl - LP , 1 - Musikk på CDON.


Lave priser og rask levering. Spennende auksjoner på Country og folkemusikk på QXL. Om vinyl Litt av hvert om vinyl. Dette er plater jeg har kjøpt fra midten av tallet og som jeg har.


Vi har nå Lp plater ønskes kjøpt innen torget. Finn beste pris på Rubrikk. LP - PLATER TIL SALGS Bestilling pr. Jeg tynner ut i samlingen, og selger endel LP - plater. Platene er jevnt over i god stand og.


Er det noen kloke KG-damer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg