onsdag 27. mars 2019

Snappy stillas

Kjøp ferdig stillaspakke eller motta tilbud tilpasset dine behov! Trenger du et litt uvanlig stillas? Se hvilke løsninger vi kan tilby. Lett å håndtere og enkelt å montere.


Ditt sikreste og mest effektive systePeri Up!

Les mer om våre stillaser her. Jamax er et norskprodusert stillassystem som er lett å montere. Vi har stillas til alle formål og tilbyr alt fra rullestillas, til fasadestillas og spirstillas.


Snappy monteringsveiledning Typenr: lastes ned - gå til stillas. Et svært allsidig, og foldbart stillas som er ideell i mange ulike bransjer, f. Spesielt egnet for mindre. Vi har flere års erfaring og hundrevis av fornøyde stillaskunder i. Du kan bruke tiden på din egentlige jobb, i stedet for å rigge stillas.

Sammenlign vår godstykkelse med andre før du treffer ditt valg! Vi tilbyr utleie av rullestillaser for innendørs bruk. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Diagonalstag låses automatisk og garanterer full sikkerhet.


Monteres på under sekunder. Vi har alt fra ferdig stillaspakker av rammestillas og rullestillas til enkeltkomponenter til stillas. Velg ønsket kategori i menyen og velg de. Zarges S-Plus rullestillas er et smart og sikrere stillas med færre deler og lavere vekt. Det er enklere å sette opp og man er alltid sikret med rekkverk!


Vi representerer ledende produsenter som Instant , Dingli, Ihimer og Sumner. Instant Norge er en komplett leverandør av lift og stillas. Enkel montering og typegodkjent av Direktoratet for Arbeidstilsynet.


Stort utvalg av stillaser. Lengde: m Bredde: m Maks. Vekt: kg Produktdetaljer. Rullestillas Rullestillas.

Stillaser til alle formål. Ta kontakt ved ønske om en leieavtale hos oss! Første etasje av Krauses påbyggbare stillas Climtec.


Et bredt utvalg av stillas , rullestillas og stige som får jobben gjort. Med Lettstillas er det lett å finne en riktig stillaspakke. Våre stillasmontører har fagbrev og lang erfaring innen stillas.


FØRSTEKLASSES KVALITET OG SERVICE. Snappy er det ideelle lettstillas for innendørs installasjons- og vedlikeholdsarbeider. Tredje etasje av Krauses påbyggbare stillas Climtec. Hvis slike deler monteres inn i Layhers stillas ,. På rullestillas og arbeidsplattform ( Snappy ) er minimums leie døgn.


Ideell for mindre installasjon- og vedlikeholdsoppdrag. Zarges fleksible stillas kan enkelt bygges i høyden - mange ulike høyder å bygge på. Snappy 3er en lettvektet, robust arbeidsplattform som kan foldes ut og legges sammen i løpet av få sekunder. Vi leverer og setter opp markedets beste stillas fra Haki, uansett størrelse, etasjer eller område. På disse sidene har vi utfyllende info om stillas.


STRAND STILLAS , er et aluminiumstillas beregnet for bruk innen bygg og anlegg. Vi tar stillasoppdrag i alle. Basert på målsetningen om å kombinere høy kvalitet på varer og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg