fredag 22. februar 2019

Slipe furugulv

I to av rommene var det lagt laminatgulv, og i følge selgeren skulle det være furugulv under. Disse rommene gikk mye raskere å slipe. Du kan spare tusener at kroner på å slipe gulvet selv om du gjør jobben riktig. Vi viser deg hvordan du sliper gulvet.


Vi måtte først frese gulvet, så slipe på vanlig måte og endelig behandle det med hvit lakk,. Startet først opp med ganske grovkornet slipe korn papir, men det holdt ikke mål,.

Her har jeg skrevet litt om forskjellige behandlinger på furugulv. En amatør vil gjerne slipe for mye av parketten, skal vi tro Robsahm. Nybegynnere vil for eksempel slipe hardt på mørke flekker i parketten,.


Vi fant (som nevnt her) det gamle gulvet under laminatet i begge stuene. I stedet for å kjøpe gulv bestemte vi oss for å slipe ned det gamle og lakke det. Finn tiden som passer deg best — bestill kostnadsfritt og uforpliktende. Skal du slipe får du hele huset fylt med slipestøv,. Kanskje mer sjarm med furugulv , men smaken avgjør, ikke lommeboka i dette tilfellet.


Hvilket merke var det på oljen?

Både gamle furugulv og parketter i alle slag blir slitt med tiden. I samarbeide med kunden ble vi derfor enig om å slipe gulvet ned til bart treverk,. Type gulv: Heltre furugulv.


Golvene vi ønsker å slipe ne er golvene i en leilighet som mor kanskje skal kjøpe,. Riktignok er dette gamle furugulv , så de er muligens litt myke. La gulvet tørke ordentlig før lakking. DalaFloda leverer kvalitetsgulv i massivt tre i bredt sortiment i treslagene furu, eik og ask.


Gulv i behandlet tre: Slip bort smuss og. Behandling av oljet furugulv. Noe av det fineste og mest fornuftige du kan gjøre med ditt gamle furugulv er å slipe dette ned og gjøre en fullstendig fornying av. Spikrene må fjernes først, ellers ødelegger du fort papiret og kanskje også skiva.


Det er ingen heksekunst å slipe et gulv. Hvis stua er noenlunde åpen, altså. Rett vedlikehold til rett tid er viktig. Det viktigste er å unngå skader i treverket. Ved å gjøre mest mulig, tidligst mulig oppnår man det.


Ferdig slipt gulv behandles med hvitpigmenter Uretan lakk. Gulvtech AS har mange års erfaring med sliping av tregulv.

Hvis det ikke er for mange kraftige sprekker ( furugulv ), kan disse fuges med akryl i passende farge. Sprekker i parkett gulv lar seg som regel. Når vi er ferdig med å slipe gulvet med den store maskinen, sliper vi kantene med grovt papir.


Sliping av furugulv og behandlet med hvitpigmentert lakk;. Hos MAXBO finner du vakre heltregulv med høy kvalitet, høy slitestyrke og tidløst design. Da må du skrape og slipe til alt grått er borte, og så lakke opp igjen som for nytt treverk – dvs.


Når du sliper gulvet og gir det en ny overflatebehandling blir parketten igjen som flunkende ny. Kjøp på nett eller i butikk. De har fått utført en støvfri gulvsliping samt en lakkering med hvitlasering, og slipe slike gulv helt støvfritt er ikke.


Gulvene under her taler for seg selv. Du skal vaske et oljebehandlet tregulv på en annen måte enn du vasker vanlig lakkert parkett, så pass på hva som er forskjellene og hvilken behandling som er på. Start med å slipe gulvet fri for gammel lakk eller olje. Ved misfarging, slitasje fra møbler og lignende bør overflaten slipes.


Du både sparer penger på å slipe , samt at du øker verdien på din bolig. Som et ekstra pluss - er du klimanøytral også! Tregulvet blir skinnende fint hvis det får tre til fire strøk hvit gulvmaling med malerullen. Men du skal sørge for å gjøre gulvet grundig rent før du maler.


Olje tregulv med TreStjerner Gulvolje Steg 1. Rens gulvet med TreStjerner Gulvrens. Trenger du hjelp til å slipe gulv eller vil ha annet gulvarbeid utført så er vi her for deg, vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd:.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg