torsdag 7. februar 2019

Helsport gapahuk test

Stort utvalg og rask levering! Perfekt på overnattingsturer hvor man ønsker utsikt. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


En lettvekts gapahuk som enkelt og raskt gir deg ly for været. LY Gapahuk passer perfekt for lette turer hvor vekt er i fokus på vår, sommer og utover høsten.

Les deg opp på nyheter og tekniske fakta. Få nye ideer til bruk av telt og tarp. Med en gapahuk kan man få større oppbevaringsplass. Nødvendige Cookies Dette er cookies som er nødvendig for at nettbutikken skal fungere.


Uten disse vil ikke nettsiden fungere optimalt og du får en dårlig opplevelse. Teltet har plass til personer og er svært enkelt å. Tarp Poncho Smart poncho som holder både deg og sekken din tørr. Kan også brukes som duk til gapahuk.

Helsport Bitihorn Superlight Tarp 5xgreen. Hos Outnorth kan du bestille teltduk med eller uten stenger. Gjør en trygg netthandel i dag. Jeg fikk den tilsendt i høst allerede og har hatt en sniktitt på den før jul.


Finn tester med emneknaggen helsport. Klær og utstyr til nedsatte priser! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Gapahuk En utmerket plass for grilling og kos, uansett vær.


Med utstikk må det legges på cm. LY Gapahuk gir godt ly til alt i fra en til fire personer avhengig av hvor bred eller høy man vil ha den. Bredden justeres enkelt med et justerbart avstandsbån og.


Mange vil vel hevde at fjellduker ikke hører med i en test av jaktutstyr. Har fått god kritikk i test. Min ligger i skapet ubrukt. Vi har testet soveposer som er ment for tre sesonger.


Forskjellen er HVIS uhellet skulle være ute og du trenger reparasjon, da tar der dager. Høres ut som en god løsning med den ekstra pluggen ja.

Hører flere er godt fornøyd med den løsningen. En gapahuk kan være alt fra et enkelt skråtak til ei hytte med tre vegger og åpning mot en bålplass. Her viser vi hvordan du kan bygge en solid gapahuk i din egen.


Hvor godt holder de varmen, er yttertøyet slitesterkt, og er det god plass til bevegelse. Se hvilken sovepose som ble best i test her. Favoritter (0) Listen din er tom! Originalduken skal brukes som gapahuk i stedet).


Jeg ville derfor (som jeg allerede har gjort) ha valgt en isolert duk. Sjekk hvilke telt som er best i test. Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille, sekä 1päivän vaihto- ja palautusoikeus.


Testvinneren er Ajungilak Kompakt Summer, en teknisk go. MSR Reactor liter gassbrenner. Hvordan er bærekomforten for brukeren, er rommet bra, og er skulderstroppene polstret. BACHE-ABRI DE CAMPEMENT NORVEGIENNE GAPAHUK HELSPORT. De conception norvégienne cette grande bâche polyvalente est destinée à former un large abri de bivouac:.


FJELLTELT - Vi har mange forskjellige telt på lager. Hos oss finner du gode fjelltelt, turtelt, og ekspedisjonstelt. En tarp kan brukes til svært mye. The LY Gapahuk is perfect for ultralight trips from spring through fall, or just a cover while having a break.


Testen tar heller ikke hensyn til bekledning. Som en test for å angi eksakt sovetemperatur har den sine svakheter,. Den kan legges slik at den danner både bunn, bakvegg og tak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg