tirsdag 12. februar 2019

Dørvrider med returfjær

Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Med dobbeltvirkende returfjær fungerer dørvrideren også på låskasser.


En stilig moderne dørvrider som ligger godt i hånden. DORMA har et brett utvalg av designede dørvridere. Både med og uten returfjær.

Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Utvendig dørvrider fra Habo i messing med utførelse i børstet krom. Skjult innfesting med returfjær beregnet for ytterdører med modullåskasse. En moderne og stilren vrider som passer særs godt på glatte og moderne dører.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Noen dørvridere leveres med returfjær innebygget. Dørvrider AN-1NYHET Materiale: Messing Varenr. Her kan man kombinere dørvridere med forskjellige type skilt.

Bestill hjemlevering eller med MyPack - betal med VIPPS, faktura eller betalingskort. En massiv og kompakt vrider med et moderne uttrykk. Gjennomgående montering med to skruer og faste nippler.


Med ASSA-fester og returfjær. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Vridere med faste, runde skilt. Komplett med gjennomgående skruer og returfjær. Vi har alt fra dørvridere signert verdenskjente designere.


DØRVRIDER A-IDEA Returfjær. Søk etter dørvrider på Kelkoo. Sammenlign tilbud på dørvrider fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Leveres komplett med skilt type R1H ( med innebygget returfjær ),.


Alle modellene leveres med returfjær. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


En Scanflexdør fortjener en god dørvrider. Du velger utførelsen - vi garanterer kvaliteten.

Mattbørstet krom Grepslengde 1mm. Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet. Varene bestilles fra vår leverandørs lager. Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for.


Alle dørhåndtak leveres i sett á to stk. Døra kommer med forsikringsgodkjent (FG) sylinder (matt forkrommet) samt en dørvrider med innebygget returfjær og skjulte skruer. Dette gjør det enklere å se hvem som står på utsiden.


BD500-serien er en dørserie som leveres med pålimt dekor i rustfritt børstet stål på utvendig side. MED DOBBELTVIRKENDE RETURFJÆR. Sørg for at tilbehøret harmoniserer med dørvrideren, som f. Trioving har lansert en dørvridere som kommuniserer med omverdenen via farget lys og forteller eksempelvis om toalettet er opptatt eller ledig. Uno med rill i Møre royal.


Ytterdørhåndtak av høy kvalitet med dobbeltvirkende returfjær , med utførelse i børstet krom. Brighthandle, fra Triowing, er en ny dørvrider som lyser og signaliserer. Den preges av moderne design, som er både stilfull og funksjonell. Før avlåsing skal dørvrider løftes oppover, dette krever derfor at du velger en vrider med dobbel returfjær. Fallen manøvreres med dørvrider.


Knappevridere med returfjær ) Utførelse: Hake-reile og fallelås med 20mm reileutspring og 14mm falleutspring. Enkel løsning når du skal skift. Estetisk tiltalende dørvrider med flate rosetter (mm tykke) i rustfritt stål. Dørhåndtak til ytterdører og innerdører er ikke inkludert i byggesett.


Låskasse D(høyrehengslet dør) for lette innerdører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg