mandag 17. desember 2018

Glass og ramme bergen

Ramme Service har levert profesjonell innramming til kunder i over år. Fra vår forretning og galleri i Bergen tilbyr vi et bredt. Har fagbrevet som glass mester.


Vi ønsker deg velkommen til vår butikk i Ålesund sentrum. Firmaet drives av Tore Eriksen som har over års erfaring med. Heng opp bildene dine i en ramme fra Rusta.

Samle favorittøyeblikkene i denne fine rammen bestående av rammer i ett. Trenger du nye dører og vinduer, eller innglassing av veranda, sommerstue eller vinterhage? Vi leverer og monterer til det profesjonelle, det.


Rammer og dekor til hjemme interiør. Rask levering fra Bergen. Exklusiv er en kraftig og robust treramme med glass og syrefri passepartout. Vi utfører som en glassmester alt av. Det er viktig å tenke at en rammes stil og farge skal utfylle og fremheve bildet,.


Lettere enn glass og mindre risiko for knusing ved.

Faktisk er glass et godt alternativ til mange byggematerialer - man må bare vite. Kvalitet og design samlet på ett sted. Gratis gaveinnpakning, stort utvalg og personlig. Vi kan skaffe og levere glass i alle typer størrelser, kvaliteter. Vi kan tilby alt innen glassfaget og har spesialisert oss på skreddersydde dusjløsninger.


Vi kan med vår kompetanse og erfaring tilby den beste løsningen for deg. Vi holder til i Bergen og utfører alt innen tradisjonelt glassarbei dører og vinduer i eget glassmesterverksted. Treramme med glass , hvitt syrefritt passepartout og MDF-bakstykke. Rammen kan brukes liggende eller stående.


Vi bytter både glass og lcd på mobiltelefoner,. Du bare vet at du trenger disse :-). Arbeider i eget grafikkverksted i Voss. Medlem Norske Grafikere og Norske Billedkunstnere. Utdannelse Norsk Kunsthåndverksskole, Voss, og arbeid.


Reserver ditt Hotell i Bergen online. Det betyr ikke at du må gi opp håpet om å en gang få bildene i glass og ramme. Løsningen er å bestille ramme med dine egne mål.


Lofritt tørkepapir til rengjøring av glass og rensemiddel for glass ,. Ikea- rammer og dyrere kvalitetsrammer har andre.

Hos Skeidar har vi et bredt utvalg av rammer og bilder. Vi tilbyr vinduer av meget høy kvalitet til kunder i Bergen. Vi har noe for enhver smak og stil. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x18.


Glassarbeid og byggevedlikehold. Stort utvalg av speil, bilder og bilderammer. Se gjerne våre andre annonser på antikviteter, rariteter og interiør.


Jeg bekrefter at jeg har lest og godkjent personvernerklæringen. Lær hvilken ramme du burde ha på bildene dine, og få enda mer ut av dem. Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim. Anbudet gjelder utskifting av isolerte vindusglass i eksisterende vinduer, samt utskifting av hele vinduer med ramme. Finn beste pris på Rubrikk.


Alt innen rammer og innramming! Egen import av rammelist gir deg gode priser på innramming. OBOS medlemmer har fast på alle rammer og innramming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg