tirsdag 11. desember 2018

Frico stillas

Stort utvalg av stillaser. Stillaser til alle formål. Trenger du et litt uvanlig stillas? Se hvilke løsninger vi kan tilby. Lett å håndtere og enkelt å montere.

Ditt sikreste og mest effektive systePeri Up! Les mer om våre stillaser her. Jamax er et norskprodusert stillassystem som er lett å montere. FRICO har lang erfaring med ulike prosjekter av varierende størrelse, omfang og kompleksitet.


Sevika - hydraulisk avstivningssystem. Vi har stillas av ulike varianter, til de fleste formål! Fra enkle rullestillaser til større fasadeprosjekter.


Alle våre stillaser er typegodkjente og sikre i bruk.

De gode verdenskjente varmluftsviftene som Frico produserer er vi stolte av. De er driftssikre og har lang levetid. STILLASGRUPPEN AS - Tar ditt prosjekt til nye høyder!


Alusafe stillas for salg og utleie til privat og proff! HABITAT safety welding system. FRICOs visjon er å være en av Skandinavias ledende stillas entreprenører. Layher Rullestillas er ideelle å benytte både innendørs og utendørs.


Enkel montering og typegodkjent av Direktoratet for Arbeidstilsynet. Frico har en lång erfarenhet av olika projekt av varierande storlek,. Frico leier ut de fleste typer stillas og understøttelse til nesten ethvert formål.


Klikk her for å komme til Frico AS sine ordinære nettsider. Alutec er landets ledende produsent av stillas. Jamax stillassystem tilbys som pakkeløsninger og enkeltkomponenter. Read the latest magazines about Frico and discover magazines on Yumpu.


Sist tok det oss et kvarter å ta ned et kvadratmeter stort stillas. Vi har flere års erfaring og hundrevis av fornøyde stillaskunder i.

Alle stillasdeler skal behandles på en slik måte at de holder seg skadefrie. Lengden er 2meter hvorav vi har montert stillas på hovedspennet som utgjør 1meter, til vedlikeholdsarbeidet. Cuplock stillas er en type stillas kjennetegnet ved et sammenføringsmetode som benytter metallkopper for å låse bjelkene sammen. Med över år i branschen är vi ett säkert val för ditt nästa projekt.


Frico har smarta och effektiva lösningar, med egen projektering- och montageavdelning. Zarges S-Plus rullestillas er et smart og sikrere stillas med færre deler og lavere vekt. Det er enklere å sette opp og man er alltid sikret med rekkverk! Siden finnes ikke Siden du leter etter er ikke tilgjengelig. Finner du ikke det du leter etter: prøv igjen fra forsiden eller ta kontakt med.


Finn drømmejobben gjennom KarriereStart. Våre ingeniører beregner og tegner alle typer stillas prosjekter. Vi produserer og markedsfører stillas -systemer for bygg og anlegg, infrastruktur, prosessindustri, skipsverft, industri og off-shore. Automatikkmekaniker studie.


Alt om hytte - Norges største hytteportal. Hos Frico finner du et bredt utvalg av produkter for et komfortabelt inneklima. Søkeresultatene fortsetter under.


Vi hjelper deg med anbud på stillas. Bruksanvisning Frico Kategorier. Andreas Papoutsis profiles. Find your connection on LinkedIn. Alt fra en og samme leverandør. Vi er din lojale samarbeidspartner gjennom alle faser i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg