søndag 16. desember 2018

Dreide stolper

Jeg har faste modeller, men lager også. I Norge har vi lange tradisjoner med dreiing av treverk, og i nesten like lang tid har dreide søyler vært å finne over alt i vårt langstrakte land. Klikk og se bilder og info om det jeg lager. Valdresskigard leverer komplette porter og grinder med stolper og solide fundament.


Vi har noen standarder som kan leveres både som dobbel kjøreport og enkel gangport. Cylex har det, sammen med telefon, kontaktinfo , åpningstider, omtaler og spesialtilbud.

Hos MAXBO finner du alt du trenger innen rekkverk, søyler og stolper. Våre dreide stolper og gjerdestaur er produsert i CU impregnert Klasse A som er godkjent for ferskvann og bakkekontakt. Kreosot kaipåler tåler sjøvannskontakt.


Trykkimpregnerte påler, eikepåler, tentor stolper eller plast stolper. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Det er både dreide og firkant profilerte modeller i vårt utvalg. Kjøp på nett eller i butikk.


Solør AgroTre er Norges største produsent av gjerdestolper.

Stolpe sylinder Royal Brun 14x5cm. Denne modellen passer for deg som ønsker en tradisjonell trapp. Furuvik , Dicks vei på Lysaker er utformet i nasjonalromantisk stil med et stort antall forseggjorte utskjæringer og dreide stolper. Vakker hylle som pynter opp.


Perfekt til blomster og prydgjenstander. Enkel å sette samme uten verktøy. TYPISK FOR PERIODEN Kvadratiske profiler i små dimensjoner. Dreide stolper , ben og plugger.


Når du kjøper Impregnerte stolper , kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. Hjørnestolpe Insultimber Gallagher. En følelse av storhet og stemning, kanskje litt Soria Moria? Kraftige dreide stolper , og et mektig utseende som skiller seg ut på fjellet. På disse sidene kan du drømme deg bort og hente inspirasjon.


Skap ditt eget eventyr med utgangspunkt i vårt. Ved inngangen til stua (se kamerarull under) er det satt inn dreide stolper av gran fra i de ulike rommene som ikke har dører. Dette for å gi en fin overgang mellom.


Alltid høy kvalitet, rask levering og rett pris.

Våre tradisjonsrike trapper med dreide detaljer er knyttet til bondekulturen og gammel norsk håndverkskunst. Vakre dreide detaljer i stolper og spiler kan utformes. Deco Systems helsøyler og halvsøyler med eller uten riller.


Valgfri opp og bunn samt en rekke størrelser og lengder. Vi fører også flere typer pilastere. Lengde på tauverk, stilart samt evt.


Riska Tredreier er en produsent av dreide og profilfreste produkter. Det produseres hovedsakelig for trevarefabrikker, designere, arkitekter, byggmestre og private. En stilren stolpe tilpasset Horizont levegger i aluminium. Har dreide stolper og firkantspiler.


Senga har profilert himling som er båret av tre dreide stolper , hvorav den innerste utgjør støtte til framskapet. Sengen har kun forstykke og endestykke. Han forsvarer hardnakket det han kaller bruken av GT-utstyr på hyttene sine. Men ikke for mye av det gode.


Fredrik Svensson Cnc Produksjon og Måleteknikk AS. Takåser og dreide stolper leveres i forholdsvis rå tilstand. Det må derfor taes hensyn til ved lagring.


Oppbygging av ny trapp med gjenbruk av svært gamle dreide stolper. En god løsning om du ikke skal ha for overdådig preg, er å kombinere Empire Eksklusive stolper med Fas-spiler, som er litt enklere og blir litt mer minimalistisk. Krus med lokk, treskjæring på fot og malt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg