tirsdag 19. juni 2018

Behandling av teak ytterdør

Dørene må ikke lakkeres da dette er en behandling som ikke egner. Denne bruksanvisningen gjelder for behandling av teak og edeltre med Benar oljeprodukter. Ved hjelp av en skarp skrape, teakolje av god kvalitet og en del muskelkraft settes slitt treverk i god stand.


Behandle gammel ytterdør Showing 1-of messages. Har en gammel teak ytterdør (ikke hovedinngang) som jeg tenkte behandle.

Den er temmelig værutsatt. Etter skraping og pussing av teak vasker en med rødsprit. Lakkering av fete tresorter som for eksempel teak har ofte vist seg å by på problemer. Oljeholdig trevirke som teak og andre tilsvarende tropiske treslag.


For å vedlikeholde produktets glans anbefales dog årlig en behandling med voks,. Ved behov kan døren også slipes. Dører i teak kan få små sprekker i. Vedlikehold av sylindere og beslag Alle sylindere og beslag trenger vedlikehold og smøring for å opprettholde best.

Når det gjelder maling av. I vår artikkel om maling av teak så. Långö er en ytterdør med liggende massiv panel i teak der panelene er skrudd fast med rustfrie, syrefaste skruer.


Innvendig har døren en glatt overflate av teak. Dørene er belagt med teak , eik eller ask av aller beste kvalitet. Karmen er produsert av massivt edeltre av meget høy. Fullisolert ytterdør av ypperlig kvalitet.


Døren er finert med teak av høyeste kvalitet i -og utenfor. Rammen er laget av solid hardtre med høy kvalitet. Se etter spor av råte, avflassing,.


En malt ytterdør behandles på samme måte som et vindu:. Vask døra, og puss overflaten matt med middels grovt sandpapir. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging,. Man anbefaler ikke å kjøpe produkter i teak da merkingen og kontrollen er såpass dårlig at man ikke vet om. Svært mange av våre kunder har også oppdaget at Boracol Teak Special egner seg veldig godt for å holde terasse- og hagemøbler pene.


Ha også i bakhodet at en sprøytelakkert ytterdør er lettere å vedlikeholde enn dører i furu, eik eller teak.

Resö er en ytterdør med liggende massiv panel i teak der panelene er skrudd. Skruehullene blir tettet med treplugger, som hugges av med stamjern, og pusses jemnt. Her er vårt beste tips til hvordan du bør behandle rekkverk, vannbord og vindskier samt vinduer og. Dekorlistene er i massiv teak.


Hvilken du bør velge avhenger av hvor tykt lag med lakk som allerede er på dørene. En slik behandling vil fjerne lakken,. Overflaten pusses med sandpapir 12 etter behandling og opptørking. Skrap av flassende maling.


Vil du male en oljet teakdør ,. Ytterdør eller garasjedør med vertikale spor,. Av hensyn til personsikkerhet er disse dørene lagt til lager med herdet innside som standard. Finn de beste prisene på nettet.


Vårt sortiment av teakdører inneholder både. Utsiden av dørbladet har en overflate laget av finér,. Behandling av døren bør gjentas flere ganger i året avhengig av plassering og vær. Du finner mye om emnet her på Baatplassen angående behandling av Teak , og jeg har prøvd mesteparten av det. Hjelp til riktig vedlikehold av dører.


Besøk våre nettsider her og finn din dør. Jeg har skrevet tidligere om min metode som er. Døra er finert med teak av aller beste kvalitet. HVORDAN BEHANDLE TEAK Hempel Yacht.


Denne videoen forklarer hvordan du kan bruke forskjellige produktet til behandling av teak. Bytte av ytterdør er en enkel måte å pusse opp huset sin fasade. Teakseal for behandling av teakdekk.


Dersom man likevel velger å legge ny overflatebehandling, må man ta hensyn til hvilken behandling man ønsker,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg