torsdag 22. mars 2018

Skjule ledninger bak lister

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! VIDEO: Den gamle listen er sprukket og stygg, og må skiftes ut. Hvorfor ikke skjule den stygge ledningen samtidig?


Det gjør vi ved selv å lage en list som gjemmer. Hus, hage og oppussing: lurer på om det er noen som helst mulighet for meg å skule ledningene mine bak nye. Hvis ikke listen da er laget av myk plast,.

Men om du ikke skal rive veggen er det jo ikke noe alternativ. Du kan legge den bak lista , det er litt. De har rom til en ledning som kan ligge skjult bak listen. Hvis det er flere ledninger som skal skjules finnes det spesial- lister for dette.


Er du lei løse ledninger langs gulvlistene? Gjem ledningene bak listen. Disse smarte gulvlistene har også en skjult utfresning som gjør det enkelt å skjule stygge ledninger bak fotlisten.


Lister er ikke bare fine til å skjule sprekker, de kan også skjule ledninger.

Lister med en profilert bakside gir en sømløs overgang til gulv,. Skjuler kabler og ledninger på gulvet. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Sett inn en vegg bak kontorpult og la alle ledninger ligge bak den.


Skjul ledninger inni flotte dekorative esker. Vil du virkelig skjule ledningene,. Lister kan brukes til mer enn å skjule sprekker.


Få orden i strømkablene bak tv-apparatet eller datamaskinen ved å bunte. I tillegg til at vi tilbyr gulvlister i samme. Høyttalerne er skjult i modulene bak perforerte fronter, og en egen plate skjuler alle ledninger. Modulene, som finnes i flere farger,. Bæreskinnen og selve listen kan.


Denne varianten av de fleksible ledningslistene har mer plass bak seg og. Det er en god idé å skjule ledninger på. Dermed er både ledninger og klips skjult bak listen. Når monteringen først er gjort, er det enkelt å hekte listene av og på om det skal males eller tapetseres.


Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr.

Syv prosent av de spurte i undersøkelsen oppgir å skjule kablene bak annen møblering. Ledningslist VLfor rund kabel. Utført i gjennomsiktig plast med tape på baksiden. Festes direkte på underlaget. Kabelen bør ikke skjules helt av lista , men ligge bak toppen av lista.


Hovedregelen er at skjult anlegg i størst mulig grad skal baseres p. Golvlister produsert for å skjule. Freste ut slike spor bak på lister selv. Listen monterer du enkelt selv med lim og males deretter for å få dekorasjonen til å. Kabelkanalen kan også brukes til å skjule lavspente kabler eller. Bruk lister for å skjule ledninger. Maxbo har plastlister som ledningene kan legges inn i. Da blir ledningen skjult ,. Nu kan ledningerne fastgøres.


Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. På utkikk etter gulv lister? Trenger du aluminiumslister? Produsent av tetninger og pakninger i gummi for industrien.


Disse listene skjuler alle typer ledninger. Et tilhørende deksel klipses enkelt på listen og skjuler ledningene bak. Dekselet går i et med selve.


En kabelføringslist brukes til å skjule kabler og ledninger langs gulvet,. Unsubscribe from PrimoVinduer? Lister som skjuler ledninger er praktisk i forhold til rengjøring og rydder rommet for unødvendig rot. Malte gulvlister i samme farge som veggen. Find tilbud på alle typer ledning og tilbehør.


Du handler trygt på XL-BYG Webshop. PN- ledninger kommer i fem forskjellige farger: blå og brun, som er fargene på tilførselsledninger,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg