mandag 26. mars 2018

Rustfri rørdeler

Lav pris og rask levering på rør- og avløpsprodukter. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord.


Gjengede rørdeler , BSP, AISI 316L Snittringskoblinger, AISI 316TI. Rørholdere, Caps, Ben T-Rør, Overganger, Krager, Sv.

Vi hører til i Sørlandsparken ved Kristiansand. Vi selger til båtutstyrsbutikker og båtbyggere. Beholdning kan befinne seg på ulike lagre i Norge. Gjennom Astrup Kundeportal kan du bestille materialer fra vårt rikholdige lager på det tidspunktet som passer deg best.


Rør og rørdeler Varmesystemer Hus og hage Verktøy Vaskerom Kundesenter Kontakt Oss. Damstahls er lagerførende af både 2-delte og 3-delte kuleventiler med sveise- og gjengeender. Vi har også mulighed for at levere kuglehaner.


Titanium Eco 2og 3Liggende er runde modeller i rustfri utførelse.

Konsernet arbeider med gulvsluk, gulvrenner, innomhusavløp, rustfri sanitær og rustfri innredning. FLAK AS er Norges ledende grossist innen seil- og båtutstyr. Wireklemme i rustfritt stål. Rustfri Spesial produksjon AS fra , Telemark.


Noen som har rustfrie deler liggende og slenge? Lag Aproduktplakat for ‹Kause, rustfri. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Rørdeler produsert i rustfritt stål SS 31.


Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Fri for substanser som ikke er overmalbare. Garantert utett ved manglende pressing. Etablert av Frode Arefjord og Asbjørn Olsen. Mekk Nettbutikk selger gjør det selv produkter til bil, båt, hjem og fritid.


Universale rørdeler til din bil. Her finner du tilbehøret du trenger. Vi tilbyr komplett sortiment av løse rustfrie rør, fleksirør,.


Hydroscand AS har markedets bredeste sortiment av slanger og koblinger innen hydraulikk og industri.

Antihevert, rustfri Antihevertsystemet er konstruert for å motvirke hevertvirkningen når motoren er montert under vannlinjen. Kontrollkabelen er slitesterk har veldig l. Rør, rørdeler og fittings i et bredt spekter av standarder og utførelser. Alfa Laval tilbyr produkter i Sanitary utførelse,. Varmtvannsbereder Basic rustfri - Isotemp Isotemp Basic leveres i rustfi utførelse.


Alt som er i kontakt med vann er laget av syrefast stål. PVC er beregnet til marine applikasjoner. De galvaniserte produktene brukes til forbruksvann, og de sorte produktene brukes til varmeanlegg.


Skifte rør eller legge rør er vanligvis ikke de flestes favoritt ting når du bygger nytt eller pusse opp hjemme. Kraftig isolert for minst mulig varmetap. Oversikt Galvaniserte flenser. Albue Ansats Ansatsovergang Bend Form-muffe Kappe Muffe Nipelmuffe Plugg Spissmuffe T. Parker Fornello 3-bluss bordkokeapparat av rustfritt stål.


Selvsagt med tennsikring for innendørs. Behovet for syrefaste rørdeler som klarer et bredt anvendelsesområde øker. Bruk produktkatalogen vår til å bli kjent med det omfattende produktutvalget vårt. Tilkoblingen er produsert i rustfritt stål med kapslingsgrad. Galvaniserte og syrefaste pressfit rør, rørdeler og tilbehør Teknisk håndbok og produktkatalog Forvaltning-,.


TECE gulvvarmefordeler rustfri.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg