torsdag 29. mars 2018

Gardintrapp 5 trinn

Kjøp online med års garanti! Kontormøbler til arbeidsplassen. Våre gardintrapper fåes med ulike antall trinn. Stort sortiment - Alltid fri frakt! Se utvalget og kjøp på nett!


Stødig gardintrapp i aluminium med trinn. Denne gardintrappen er lett å håndtere, har sklisikre trinn , og har en god plattform å stå på. Stabil aluminiums konstruksjon der trinn har sklisikkert belegg. Denne avtale regulerer betingelser ved leie av maskiner, utstyr med mer fra Utleieprodukter. Vi holder lavest priser - slik er det bare, og slik vil det forbli.


Aluminiumskonstruksjon, platting i rustfritt stål, trinn med antisklimønster. Den er laget av aluminium, og ikke av stål som de andre. Gardintrapp, trinn , aluminium.


Perfekt for hjemmet, for eksempel når det skal males, henge opp bilder eller nå høye skap. Enkel å bruke, legge sammen og bære med seg. Med massive vanger, og mm brede ergo- trinn med vannrett tråkkeflate. De to øverste trinnene er vendt på høykant for.


Vedlikehold i leieperioden Leietaker skal sørge for forsvarlig vedlikehold av leieobjektet. Utstyrt med sklisikre trinn og støttebue. Arbeids- til plattform nr. Leveres med praktisk verktøylomme. Se på utvalget og kjøp i dag!


Kraftig, riflete aluminiums trinn med topp-platå i aluminium. Sklisikre ikke-ledende plastikk. Høyde: m, bredde: cm. Plattformshøyde: 8 cm. Handleliste Varehus Kundeservice Club Rusta.


HAILO GARDINTRAPP LALUMINIUM TRINN. Zarges profftrapp med trinn. Stor rekkevidde og stødig konstruksjon. Lav vekt og lett å håndtere. Fleksibel profftrapp for arbeid i trapper og på steder med ujevnt underlag.


Gardintrapp 5 trinn

Alle ben kan justeres individuelt for stabil plassering og sikkert arbeid. Lett å håndtere, har sklisikre trinn , og har en god plattform å stå på. Velkommen til oss i NCP Verktøy.


Vi tilbyr et stort utvalg av verktøy, arbeidsutstyr og -bekledning av høy kvalitet fra kjente merker og leverandører. Klikk for større bilde Logg inn for å se pris og lagerstatus. Tar liten plass ved oppbevaring.


Gardintrapp 5 trinn

Climber gardintrapp er en enkel og prisgunstig trappestige til hobby og fritid. Stigen er produsert i aluminium. Passer godt for fritidsbruk. Frakt fra 9-Retur til valgfri butikk;. Epleplukking eller takmaling, uansett hva du skal, er det oppnåelig med denne klassiske aluminiumsstigen!


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Rask levering og super service! På dette nettstedet bruker Byggtorget AS informasjonskapsler (cookies) som gir oss statistikk på bruken av sidene og for å kunne tilby våre brukere ekstra. Visste du at - I alle våre butikker hjelper vi deg med hydraulikk, kjetting og profilering av arbeidstøy.


Gardintrapp 5 trinn

Skeppshultstegen Aluminium - trinn. Godstykkelse = mm max.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg