tirsdag 27. februar 2018

Sellerirotsuppe

Prøv denne deilige sellerisuppa. Den smaker godt hele året, men bruk gjerne norsk sellerirot når den er i sesong på høsten. Passer godt som forrett, beregn da ca. Norske rotgrønnsaker og epler er endelig i sesong, og nå er det bare å lange innpå i bøtter og spann!


Wenche tok turen til superkokk Reneè Fagerhøi i Trondheim for å vise hvordan du enkelt kan lage en proff og smakfull suppe. Potet- og sellerirotsuppe med epler, lettsaltet flesk og sprøtt brød.

Jeg digger supper og mener de er noe undervurdert som fortjener fokus og heder. Knallgod hjemmelaget suppe av sellerirot. Topp suppen med sprøstekte strimler av selleri og klippet frisk gressløk. Kremet sellerirotsuppe med sprøstekte selleristrimler blir en deilig rett enten du setter den på bordet eller heller den over på en termos og tar den med på tur. Det hadde på mange måter vært fantastisk, men en ting er.


Deilig sellerisuppe med sellerirot, poteter, eple og bacon. Se Lise Finckenhagens oppskrift på suppe her! Selleriroten ser ut som en knudrete kålrot i form og størrelse.

Den har vært kjent i Norge i lang ti og er mye brukt i norsk husmannskost. Slik gjør du Skrell og del sellerirot, løk og hvitløk i terninger. Ha i sellerirot og hvitløk, dekk.


Pølse med sterk smak, syrlig eple og urter setter en ekstra spiss på potet- og sellerirotsuppe n. Ute er det temperaturer som minner mer om sommer enn høst. Men tar du en tur i butikken, er det ganske klart at høsten kommer krypende. Bunter med deilige røtter. Denne suppen er sunn, velsmakende og mettende. Bak et brød ved siden av, og du har en deilig lunsj eller middag.


Eple- og sellerisuppe toppet med mør, norsk kylling, hasselnøtter og frisk salvie - nydelig til både lunsj, middag og kvelds. Varm og hjemmelaget suppe smaker alltid nydelig, særlig når det er litt ekstra kaldt ute. Her gir vi deg oppskriften på gode og varmende supper.


En luftig og kremet suppe toppet med sprøstekt bacon og eple. En suppe som passer godt til hverdagsmat, eller kreme den opp til en forrett. Denne er og super å helle på en termos, og ta. En god suppe til middag eller kvelds er aldri feil, og denne er både fyldig og sterk.


Karbohydrat per porsjon: ca.

Vi trenger ditt samtykke for å kunne sende deg nyhetsbrev. Vi vil ikke bruke dine opplysninger til annet enn nyhetsbrev. Du kan når som helst be om å bli. God morgen Norge ser du alle hverdager fra 06.


Send det gjerne på e-post. Superenkel sellerirotsuppe. Dette er en lettvint og enkel oppskrift på sellerirotsuppe. Clotilde har laget sellerirotsuppe.


Varm olivenoljen på middels varme i en stor suppegryte eller cocotte. Arne Brimis Beste Kremet sellerirotsuppe – Lavkarbo - Ingredienser: 4g renset sellerirot dl vann dl kremfløte 1fersk soppFremgangsmåte: Rens selleri og. Det første du kan gjøre er å finhakke løk og hvitløk. Skrell selleriroten og potetene og kutt dem i terninger.


Sommeren lar tydeligvis vente på seg her i Bergen, og jeg fyser mer enn jeg liker i juni. Men, en varm og spicy suppe redder enhver våt og kald kveld. Grønnsakene bakes i ovnen for å få en mer kompleks smak enn om de kun kokes møre. SELLERIROTSUPPE MED SPEKEBACON.


Ingredienser: 2g sellerirot dl hønsekraft dl kremfløte dl melk g Økologisk Røros Smør 1g Spekebacon fra Bjorli. Det trenger ikke å være vanskelig å lage enkel og god vegansk mat. De er ofte naturlig veganske og ingen tenker noe spesielt.


Det er ikke mer jobb med dette enn å lage en. En silkemyk og mettende sellerirotsuppe med smaksrike og sprøstekte biter av chorizo er ypperlig som forrett s og smaker ekstra godt nå når høsten kommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg