tirsdag 13. februar 2018

Fjerne parafintank støtte

Slik går du fram for å få støtte til fjerning av oljefyr og –tank. Nå kan du også få støtte til å fjerne oljefyren i din fritidsbolig. Lurer du på noe om fjerning av oljefyr og tank?


Enova svarer deg gjerne på nettprat,. Da går du fram slik for å fjerne den. Rundt omkring i norske hager ligger det skjult mange tusen oljetanker. OG HUSK: Nå får du støtte til å fjerne oljetanken om du samtidig investerer i en fornybar oppvarmingsløsning. Les mer om Enovas tilskuddsordning her.


Har du en nedgravd olje- eller parafintank i hagen? I så fall har du et stort ansvar. Støtte til å fjerne oljetanken alene, utbetales ikke. Du kan få økonomisk støtte til investering i klimatiltak i boligen. Skal oljefyren ut, bør du fjerne oljetanken samtidig.


For å få støtte til å fjerne oljekaminen og tanken, må du samtidig investere i en fornybar varmekilde. Miljø og Graveservice AS - Oljetank oljetanker tankfjerning parafintank parafintanker oljesøl fjerning av oljetank, Oljetank, oljetanker, parafintanker, oljetank. Hjemme var det en slik tank, som vi fikk pålegg om å fjerne i fjor. Fjerner du oljetanken før 1. Helt fra du bestemmer deg for å fjerne olje-eller parafintank til du har ny varmeløsning installert. Kostnadene for å fjerne en gammel tank.


Kommunene vil pålegge sine innbyggere å fjerne eller. Vi hjelper deg med anbud på parafintank. Som eier av eiendom med olje- eller parafintank er du iht. Jeg går ut ifra at det er samme problemstilling med parafintank som med oljetank?


Det kan virke vanskelig å få oversikt over hva som må gjøres når gammel energiløsning må byttes. Vi tar for oss alt som må gjøres når du skal fjerne oljetank. Vil du spare strøm, installere fornybar oppvarming eller fjerne oljetanker?


Få støtte til smarte energitiltak! En nedgravd oljetank kan være miljø- og helseskadelig. Norvatømmer, renser og sanerer nedgravde oljetanker.


Dermed er det viktig at du som har en oljetank på din eiendom benytter muligheten til å søke støtte mens det fortsatt. Tiltaket som gir mest støtte ,. Slik fjerner du parafintank og rør ute. Olje og parafintank sanering,. Det er derfor viktig å få kvalifisert hjelp til å fjerne og.


Bytter du til en fornybar varmeløsning, som for eksempel en varmepumpe, kan du få Enova. De vil gi deg råd og veiledning til fjerning, økonomisk støtte og nye, smarte varmeløsninger. Har du utsatt å fjerne dem, burde du søke snarest. Det er mange privatpersoner som tar kontakt med spørsmål angående fyringsoljetanker. Skal en oljetank ut av bruk, bør den så langt det lar seg gjør fjernes.


Reviews Hadde i dag besøk av gutta. Hvis en tank går lekk, er det huseiers ansvar. I tillegg til store miljøskader kan man risikere en regning på opp til 500. Skal du kvitte deg med den gamle varmekilden, kan du få økonomisk støtte om du går for et grønnere alternativ.


Kan spare mye på å fjerne. Da slipper du også å fjerne. En lekk olje- eller parafintank i plenen kan gi deg. Gjelder kun dersom du fjerner fyr og tank samtidig som du får støtte til å gå over fra fossil oljefyring til fornybar energi. Fant du det du lette etter?


Det er krav til å fjerne tanker som ikke er i bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg