fredag 9. februar 2018

Maskin og asfalt

Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Asfalt og Maskin AS - Alt innen oppretting,asfaltering, betongrekkverk, midtdeler og kanstein i Bergen og Hordaland. Har du et oppdrag på asfaltering eller. VELKOMMEN TIL MASKIN OG ASFALT AS! Vi blir med på befaring og kan tilby konkurransedyktige priser.


Vårt hovedmarked er i Bergen og Hordalan men tar også oppdrag i Sogn og Fjordane.

På tide å legge ny asfalt ? Vi har både mannskap, biler og lang erfaring med asfaltarbeid. Vi kan legge asfalt både på vei, fortau og parkeringsplasser. Vi asfalterer gårdsplasser, oppkjørsler, veier og parkeringsplasser for både bedrifter og privatpersoner. Mye av vårt utstyr er tilpasset mindre. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! På vegne av vår kunde innen vegdrift søker vi etter en lastebilsjåfør som gjerne har erfaring fra anlegg eller veidrift.

Dette oppdraget starter i april, og vi. Viser egenkapitalens evne til avkastning inkludert eventuelt utbytte og før ekstraordinære poster og skatt. Erkat betongfres EX serie, for gravemaskiner, kompaktlastere og hjullastere fra til tonn. Disse maskinene kan frese bort asfalt og betong med høy presisjon og. Vi tar på oss små og store asfaltoppdrag for private og bedrifter.


Våre asfaltmedarbeidere har lang erfaring og er opptatt av å levere et bra. Sør Maskin AS utfører alt innen graving, brøyting, asfalt , container, belegningsstein, matjor ferdigplen, grus mm. Ta kontakt for en hyggelig prat og en avtale. NRK fortalte i forrige uke at naboer har anmeldt firmaet Maskin og Asfalt AS i Larvik kommune for brudd på helligdagsfreden i forbindelse med vask og.


Argo Vei og Maskin AS har de siste årene lagt tusenvis av tonn med asfalt og hundrevis av fartshumper for stat,. Vi selger Paclite asfaltsager, betongsager og kutteskiver til disse. Skal du etablere fartsreduserende tiltak er fartsdump et mye brukt tiltak. Vi leverer over hele Norge.


Vi utfører bygging av fartshumper i henhold til gjeldende standard. Bijak Maskin AS utfører asfaltfresing i Bergen og omegn. Vi freser blant annet ved fjerning av gammel asfalt , vann, fartsdumper, veimerking m. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog.

Rask levering og super service! Swepac F70A er en fremovergående vibroplate for asfalt som brukes til bl. Vi er stolte av våre produkter. Her er en oversikt over våre produktkategorier.


Velg mellom veihøvler, vakuumutstyr, steinverktøy og planeringsutstyr. Firmaet driver hovedsaklig med oppretting, asfaltering og plass. Det som den gangen var et lite selskap med målsetning å håndlegge asfalt til. Kontrakten har en verdi på 6. Harveland Maskin er gode på asfalt , ta kontakt for å få en gunstig pris i dag. Det finnes flere typer og kvaliteter av asfalt ,. Den utlegges enten for hånd på mindre arealer, eller med maskin på større flater.


Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. Startsiden for jobb og karriere i Norge. Austevoll Asfalt AS er din leverandør av asfalt i Hordaland og omegn. Videre ble han bas på lite og stort maskin lag.


Her var han ansvarlig for asfaltering av veier, gangveier,. Hvorfor velge Arctic Asfalt AS? Velkommen til KMG Maskin og Utleie AS. Velde driver virksomhet innen pukkverk, transport, ferdigbetong, gulv­sliping, deponi, asfalt ­­produksjon, asfaltering og gjenvinning. I steinbruddet på Sviland i. BAS Maskinutleie leier ut moderne håndholdte kappemaskiner for betong og asfalt.


Kappemaskinene har blant annet røropplegg for vanntilkobling, og er utstyrt med. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Velde Asfalt Haugalandet AS er det nye navnet på Røyksund Asfalt AS.


Med over års erfaring og moderne utstyr leverer vi tjenester på Haugalandet innen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg