tirsdag 24. oktober 2017

Liten peisovn

Stort utvalg peiser i de kjente merkene. Vi har alltid gode tilbud! En meget flott og plasseringsvennlig elektrisk peis. Peisovn med rusten effekt. Enkel og funksjonell er RAIS-peisen Q-Tee.


Den har en kubistisk form og er spesielt godt egnet for steder med liten plass og mindre.

Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! KUL LITEN PLUGG: Dovre Prelude er en peisovn med stor varmekapasitet, som tar vedkubber opp til cm. Hei Noen som kan anbefale en liten , god og gjerne billig vedovn?


Ovnen kommer ikke til å brukes daglig på vinterhalvåret, men kanskje 2-ganger i uken de kaldeste. En sjarmerende liten peisovn fra Dovre i støpejern med stor sjel. Vedovnen passer som hovedoppvarmingskilde i mindre rom eller tilleggsvarme i store rom. DOVRE SENSE MED SOKKEL er laget ut fra et ønske om en liten , fremtidsrettet peisovn med høy virkningsgrad tilpasset hus bygget etter nye byggeforskrifter.


Varm opp boligen eller hytta på en rask og effektiv måte. Jøtul F 1er en kompakt vedovn med plass til vedkubber opp til centimeter.

Denne modellen har en liten , innvendig askeløsning som gjør det enkelt å tømme asken. Ovnene er ofte lakkert og kommer i farger som sort, grå, hvit, mocca og nikkel. Ildsted – Før du begynner. Slik vedlikeholder du peisen.


Vil du se maksimalt av ilden, skal du velge blant våre peisovner – de aller fleste peisovner har svært sjenerøse glass på tre sider. Dovre 2CBS er en sjarmerende liten peisovn med stor sjel. Den passer inn de fleste steder, enten som hoved-oppvarmingskilde i mindre rom eller som tilleggsvarme i. Sylindrisk peisovn med stor glassdør som gir stort innsyn til flammene.


Trakassering av meddebattant(er). Inneholder eller linker til ærekrenkende, rasistisk, truende, obskønt, pornografisk eller annet materiale som er i strid med norsk. DOVRE CBS sjarmerende peisovn Frakt kun kr 12- i hele Norge! Odense har vinkelinnsats slik at.


Det er en liten , men effektiv peisovn med flott glassdør. Før du gjør valget mellom peis, peisovn eller vedovn, er det viktig at du gjør deg noen tanker om plassering og varmebehov. Husk at et ildsted ofte skal dekke. Varm deg opp med en peisovn i vinter. Se vårt fine utvalg her på vår hjemmeside!


Installasjon av denne ovnen er således svært forenklet. Her i vårt langstrakte og til tider kalde vinter-Norge står en varm peisovn ofte høyt på listen over nødvendigheter i en bolig.

Ovnen har glass på tre sider slik at du får mye innsyn til flammene fra flere sider. En stilren og klassisk ovn som varmer godt og har flott innsyn til peisbålet. Det vil du merke når du besøker Varmehuset Drammen!


Dette er Jøtul - Timeless Norwegian Craft. En liten klassisk vedovn med en moderne vri. Denne nyheten passer perfekt til rom med begrenset plass eller lavere oppvarmingsbehov.


Ekstra konveksjonsplate er. Nordpeis Lisboa er en smal peis som tar svært liten gulvplass, med. Uno har glass på tre sider slik at du får mye innsyn til flammene fra flere sider. De stilrene linjene passer fint inn i enhver innredningsstil - fra det moderne til det klassiske. Den er utviklet for å prestere optimalt på lav effekt, samtidig som den er robust nok til å ta.


Juno er en toppmoderne, ja nærmest skulpturell peisovn. Delikat, matt hvit overflate på varmeakkumulerende stein. Ved å legge til sideruter og få sprossen mellom glasset i luken og glasset i siden så liten som mulig, har glassarealet til Aduro blitt utrolig stort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg