torsdag 26. oktober 2017

Baderom stige

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Se våre lekre baderomsløsninger her. Hos HTH dyrker vi en lidenskap! Alt du trenger til ditt bad. BADEROM KJØKKEN OG VASKEROM.


Trenger du hjelp til å holde baderommet ryddig? Vi har praktiske oppbevaringsmøbler til badet. Velg mellom underskap, overskap og hyller i mange ulike stiler.

Registrer navn og e-post og vi svarer på din henvendelse så raskt som mulig, normalt i løpet av 1-virkedager (arbeidsdager). I romjulen har vi noe lavere bemanning. Thermobaby Kiddyloo Toalettsete med Stige. Ved å samtykke til og motta vårt nyhetsbrev på e-post vil du motta gode tilbu nyheter, inspirasjon og tips. Du kan når som helst si nei til å motta nyhetsbrevet.


Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Har du valgt den romantiske eller nostalgiske stilen, kan en stige gjøre lignende nytte. Sett stigen opp langs veggen og bruk trinnene til å henge fra deg. VVS Nettbutikken for baderomselskere, med Rørleggere i kundeservice.


Alltid gode tilbud på kjente merkevarer. Rask levering og full returrett. Gode baderom -løsninger som passer til alle rom og budsjetter. Få ideer til ditt nye bad hos HTH.


Legg produkter du liker i listen. Send oss listen sammen med en forespørsel om pris og montering.

En av tingene vi ville ha til badet vårt var en håndklestige! Men de er relativt dyre til å være en stige. Men etter å ha sett på flere, og funnet den.


Mini-oppussing av badet på lavbudsjett. Et vakkert og pent baderom er kanskje det du trenger for å starte dagen med et smil. Drømmekjøkkenet har et bredt utvalg av baderomsmøbler, baderomsinnredning og oppbevaring på baderom med gjennomtenkte funksjoner. Baderom med peis og tilhørende bademøbler.


Tre fat badekar og en matchende håndkle stige laget av ekte tre. Moderne bad med sjarmerende tremøbler i rustikk stil. Du imponerer meg fortsatt. Knallfin stige og jeg digger baedet:). Hos Rusta hittar du ett brett sortiment.


Praktisk fire trinns stige av tre. Her kommer årets trender for rommene. Det finnes flere løsninger for baderom. Håndklær, strandhåndklær og vaskekluter i ulike farger og god kvalitet. Uansett hvor mange håndklær man har blir det liksom aldri nok, og i tillegg er det deilig å bytte ut tynnslitte,.


Et varmt, lekkert bad for kalde morgener og slitne ettermiddager? Nøkkelen er smart baderomsinnredning: elegant servantskap med rommelige skuffer. STORT UTVALG: Pynt og dekor, teppe og lampe - her får du inspirasjon til å pynte opp hjemme.


Registrer deg nå og få tilsendt gode tilbu inspirasjon, tips og råd til innredning av ditt hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg