onsdag 11. oktober 2017

Knaggrekke design

Knagger, knaggrekker, skohyller m. Her har vi samlet kleshengere og kroker i mange varianter! Handle Skandinavisk interiør og design online. Jeg vil gjerne melde meg på nyhetsbrevet Dine personlige data vil hjelpe oss når vi skal sende deg nyhetsbrevet vårt.


Du vil motta informasjon om produkter, tilbud.

Med en knaggrekke er du dessuten garantert at det er den samme avstanden mellom hver knagg. Det skaper balanse og ro på veggen din. Knaggrekke , Hoop i sort, fra Normann Copenhagen. Det slipper heldigvis du – Europris har nemlig trekasser i flere ulike størrelser og design. Vi har trekasser laget av vanlig tre og behandlet tre,.


Se våre stilige og robuste kleshengere og knagger til lave priser! Hos oss finner du alt fra buksehengere til knagger i en mengde ulike designer og farger.

Classic stor knaggrekke kroker 8mm hvit. Designet av Canadian MSDS Studio. Play - Sukkertøyfarger og lekent design. Trekrokene er utført i forskjellige høyder og farger og gir et funksjonelt, karakteristisk og skulpturelt.


Så hvorfor ikke gjøre den godt organisert, komfortabel og. Et inngangsparti skaper førsteinntrykket av hjemmet ditt. Utforsk våre praktiske og stilsikre entremøbler og oppbevaingsløsninger. Hva passer best i din gang?


En smart knaggrekke som tar minimalt med plass. Krokene vippes lett ut når du skal henge opp din lue, skjerf, veske eller jakke. Stilren knaggrekke med kroker, i eik.


Den består av en rekke produkter og leveres i hvit og hvitoljet eik. Med et stilrent nordisk design har. Få styr på garderoben med den fine Beam knaggrekken fra HAY.


Beam er en fleksibel knaggrekke med knagger, som kan flyttes etter behov så det blir plass til å. Knax knaggrekke er praktisk og tar liten plass.

Finnes i flere lengder og farger. Leveringstid: Ca 2-dager fra lager Ca -uker fra fjernlager. Maze Bill Horisontal knaggrekke Hvit. Det kan være vanskelig å finne ei ferdig knaggrekke som passer i lengden. Et alternativ er å lage den selv.


Denne enkle modellen klarer du på timer. Vi tilbyr også entrémøbler som vakre sko- og hattehyller, samtidig en sittebenk med knaggrekke. Butikken som rendyrker norsk design Møbler.


Festet på veggen med skruer. Flott designer knaggrekke fra J-Me. Hang it all er Vitras kjente knaggrekke - opprinnelig laget i multicolor - nå også tilgjengelig i multitone rø grønn, hvit, sort eller.


Iris Hantverk er god design i kombinasjon med kvalitet av naturlige materialer. Veggmontert knaggrekke i litet format som passer perfekt til et litet kontor eller der det er. Den har et enkelt og moderne design i børstet stål.


Van Esch Tertio knaggrekke, design og kvalitet til fornuftig pris. Bestillingsvare Ukjent leveringsdato. Vil du ha styr på yttertøyet og entré-innredningen? Da er kanskje en knaggrekke eller designknagger det du mangler. Leter du etter knaggrekke ? Elegant benk og knaggrekke i hvitoljet eik.


Millarco online hos BAUHAUS. Hvit knaggrekke med rekker i u- design konstruerti pulverlakkeret stål. Fantastisk flott på veggen. Du kan aldri få for mange knagger!


Klarlakkert furulist med fire doble knagger i metall. En knagg skaper orden i klesrotet og kan være akkurat det en vegg trenger. Finn din favoritt blant våre 20!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg