onsdag 5. april 2017

Støpe blomsterkasser

Bygg blomsterkasser i betong selv. Betong er i vinden som aldri før, så hva med å lage en blomsterkasse i betong? Renate Myrås hos Maxbo Karihaugen oppfordrer folk til å støpe sine egne potter og blomsterkasser , for å sette et personlig preg på uteplassen.


Her ser du et par eksempler på noe du kan lage og hvor enkelt det er å gjøre det. Blomsterkasser og -potter, skulpturer, ornamenter, sjablonger,.

Runde blomsterkasser Ø cm. Da kan du lage den i akkurat den størrelsen du vil ha. Vi viser deg hvilke verktøy du trenger og.


Får man tak i hele eller deler av dette i sekk som man kan blande opp og støpe ut selv? Trapper og fundamenter, levegger og blomsterbed - ja til og med grillplasser er noen av de tingene du kan støpe eller mure selv. Ja… hvordan kan man lage det, tro?


Fikk lyst til å støpe både fuglebad og blomsterkasser nå, jeg.

I dag fikk jeg endelig finger`n ut og fikk bygget to blomsterkasser. Og jeg fant også ut at det er faktisk ganske gøy å jobbe med. Betong er enkelt å arbeide me og du kan støpe mange forskjellige ting! Hvis du ønsker en mur i hagen din kan du velge mellom støp eller ferdige blokker. Kun fantasien setter grenser for hvilken form du kan lage på blomsterkasser i betong.


Hvordan støpe benkeplate i betong. Små trapper og støttemurer i hagen kan man gjerne støpe selv, så lenge det ikke er snakk om mange kubikkmeter med betong. Et perfekt triks for våren er rett rundt hjørnet. Vår er det samme som hagearbei og for noen nordmenn har det nærmest en terapeutisk innvirkning på kropp og sjel. NOBI har produsert og levert plantekasser i betong til Bjørvika-prosjektet.


Jeg har undersøkt mye rundt dette, har kjøpt inn en del utstyr, og gjort en teststøping. Noen råd: For tips om hvordan du kan støpe , søk på concrete. Hamjern i Hamar lager blomsterurnene som settes opp som terrorsikring i Oslo. Nå vil de støpe tyngre og større blomsterurner og selge til byer som.


Akkurat som alle andre faste konstruksjoner i hagen, må selv den laveste forstøtningsmur stå på fast grunn.

Har du ikke fjell, kreves et minst m. Skal man støpe i to omganger bør man ikke fylle betong til mer en halveis opp i øverste blokkskift. Blokkene bør vannes før utstøping. Se vårt store utvalg av blomsterpotte til lave priser. Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse.


Ved å benytte dette nettstedet, blir det sett på som ett aksept på at dette er ok. For å gjøre det lettere for deg å stelle potteplantene, har vi lagd dreneringshull i pottene, alternativt gjort det mulig å bore hull i dem. Med potter og krukker kan du gjøre forandringer og finne nye måter å pynte opp med planter på, både inne og ute.


De kan henge fra taket som ampler eller dele opp. Leca Lettklinker, også kjent som løs Leca og Leca kuler, er utgangspunktet for alle Leca-produktene. Kulene er et rent naturprodukt av ekspandert leire. Du kan også grave hull og støpe stolpefundamenter av betong.


Bygg selv – og fyll med dine favorittplanter! Alt treverk, møbler, blomsterkasser , huset innvendig blir beiset mørkt. Vi bruker Jotun Trebitt oljebeis. Det er også med på å skape en helhet. Alltid gode priser på Mure og støpe fra Bygghjemme.


Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Med en teleskoprenne kan betongen leveres opptil ni meter fra betongbilen. Leveringen må skje på bakkeplan, da betongen bruker tyngdekraften for å skli ned renna. Den senkes så ned i gips og herdes.


Her er lag med latex penslet på modellen. Ta vare på Staburets makrellbokser fine å støpe i, eller blande. Granitt massive trinn Fra 6,-pr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg