onsdag 26. april 2017

Knagg formet som et tre

Kreative i utførelsen og mange forskjellige typer. Knagger, knaggrekker, skohyller m. De morsomste knaggene finner du på Coolstuff! Både form og farge gjør denne knaggen til et søtt innslag i hjemmet.


Knagg formet som gren, 1kr pluss frakt, Moods.

Tre stiler med samme møbler. Se våre stilige og robuste kleshengere og knagger til lave priser! Hos oss finner du alt fra buksehengere til knagger i en mengde ulike designer og farger. Kompositt Tre (1) Stål (1) Brand.


Hos Unoliving finner du et bredt utvalg av knagger i høy kvalitet og flere. Knagg i tre og metall, perfekt til å henge jakkene på i gangen eller å ha sekken hengende på på barnerommet. Kroken er formet og malt som en hvit sky og har et.


Tree Hanger fra Maze er en spennende og annerledes knagg som er formet som et tre.

Treet monteres direkte på veggen, og det er god plass til å henge jakker, skjerf. Den vegghengte knaggrekken har et diskret design og grålakkert overflate som passer godt i garderoben,. I denne kategorien finner du knagger i alle slags varianter og farger. Det er de spesielle interiørdetaljene som gjør et hjem unikt, her finner du vaser.


Iskrem knagger i tre - pastel 229. Vi har trekasser laget av vanlig tre og. Den også brukes som et slags kaffebord eller nattbord. Heng opp knagger eller en knaggrekke på barnas rom. Søte knagger i tre fra danske Sebra.


En kjempestilig knagg formet som en tøff lastebil. Barneklær og barnesko, babyklær og ungdomsklær. STORT UTVALG - RASK LEVERING. Nettbutikk med flotte klær til barn. Søt treknagg formet som iskrem.


Denne filosofien ledet til et unikt konsept og dermed var A Little Lovely company. Ved stor pågang, som i kampanjeperioder, kan utvalgte varer bli utsolgt i løpet av kort tid.

To fine hengere som er formet som en dråpe. Dropit er en dråpe- formet knagg i tre , med et sterkt visuelt uttrykk og en utsøkt finish. Jabadabado Knagg Fly 3-pk er en pakke med tre dekorative og barnevennlige knagger , formet som en bil, en båt og et fly henholdsvis. Dette er veldig fine og praktiske.


Knagg med elegant og stilrent utseende til å henge favorittklærne på. Hele serien med knagger er laget av miljøvennlig tre fra FSC- sertfiserte produsenter, helt. Ja, jeg ønsker å motta tilbud som er tilpasset mine interesser og tidligere kjøp. Enjoy knagg Dekorativ knagg formet som ett tre med knagger. Hvem liker ikke å henge jakken og vesken sin på en søt knagg ? Denne superfine knagg i tre fra Hagelens er formet som en søt sky.


Gi veggen din et søtt utseende. Nydelig knagg fra danske Maseliving formet som en luftballong Med sitt herlige design passer den perfekt på barnerommet, samt i gangen og andre steder i hjemmet. Se Ting sitt store utvalg av knagger ,. Prea knaggrekke består av armer, og har et tidløst designuttrykk som passer inn i hvilket som helst interiør. En pakke med tre dekorative og praktiske knagger til barna.


Jabadabado Stjerne- knagger er formet som fine stjerner og passer like godt. En knaggrekke i tre med fire knagger. Superkul knggerekke formet som en ridderborg med stilig mønster og tre knagger. Med en knaggrekke har du alltid et sted å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg