tirsdag 25. april 2017

Lettbetongskrue biltema

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Dacromet lettbetongskrue , forsenket, T30. For lett montasje i porøse materialer, f. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Lettbetongskrue brukes til forankring i porøse materialer som lettbetong, Leca etc.


Med lastekapasitet på hele 2kg tar den. ALBS senkhode DACROMAT TX30. Her finner du betongskruer og lettbetongskruer.


De brukes direkte i materialer som betong, lettbetong, murstein og leca uten behov for plugg. Byggmakker har et meget bredt utvalg av skruer av alle salg, alle størrelser og til alle underlag og materiell. Usikker på hva du trenger, snakk med en av våre. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Kan benyttes direkte i lettbetong uten forboring, og kan være et alternativ for enkel innfesting av for eksempel trevirke, der det ikke. Den er utviklet for det nordiske.


TFT, utendørsbruk, stk. For betongfasade Det mest takknemlige materialet å feste bærebjelken i, er betong. Vår lettbetongskrue Heavy Load er et nytt og smart festemiddel som skrus rett inn i lettbetongen, uten å forbore. ESSVE lettbetongskrue Heavy Load.


Med utgaver i året holder fagtidsskriftet Byggmesteren deg orientert om nyheter og viktige endringer for tømrerfaget, småhus og bygging med tre. TOOLS finner du i hele Norge. Vi har butikker over hele landet. Våre 5medarbeidere står klare til å hjelpe deg og din bedrift.


Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Skal sette opp gjerde på stolpesko i fjell, bruker Biltema borhammer for å borre. Vær sikker på at støpesylinderen kommer helt ned i bunnen, og at den står. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get.


Unessa kuljemme toistemme ohi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg