fredag 31. mars 2017

Postkasse låsbar

Kjøp enkelt online med fri frakt! Kontormøbler til arbeidsplassen. Med digital pakkekasse er det tryggere å motta varer i posten som har høy verdi! Stort sortiment - Alltid fri frakt!


Muligheter for å dele boksen med naboer og dele koder for åpning av boksen til leverandør.

Merk at lagerbeholdning og priser kan variere mellom byggevarehusene. POSTKASSE RONDO ANTRACITE LÅSBAR. Villa Formfin har god plass til brev og aviser. Denne postkassen vil man beholde lenge, og vi kan love en forventet levetid på flere tiår! Laget av mm alusinkstål.


Klassisk og praktisk postkasse i grønn. Materiale: Malt, galvanisert stål. Størrelse: Høyde: 400MM Bredde.

Trenger du ny postkasse og postkasseskilt, eller er du ute etter info om postkasseanlegg og plassering av postkassen ? Her kan du kjøpe flyttebokser, postkasseskilt og postkasser! En pakkepostkasse gir deg fleksibilitet når du mottar større mengder post og pakker. Hvis du er blant de som handler på nettet, er en stor postkasse den riktige. Robust og romslig låsbar postkasse med plass til både dagens avis og post. Produsert i ekstra kraftig materiale med et stramt og stilrent design.


Vanlig pris: 66- Special Price 62- Legg til i handlevogn. Låsbar postkasse produsert i pulverlakkert aluminium, unntatt art. HxBxD 310x360x1mm, flere farger. Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå!


Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Holder posten tørr og ren. Prisgunstig låsbar postkasse av lakkert aluzink-plate for beste rustbestandighet. Leveres med markføtter med støpeplate for å forenkle.


En robust postkasse i mykt og stilrent design. Kan benyttes både låst og ulåst. Klaffen er utformet slik at det er veldig vanskelig å bryte seg inn.

Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Navneskilt med din egen design får. I Postens skiltbutikk kan du kjøpe skilt til døra, postkassen og husveggen. Du kan lage skiltet og få en forhåndsvisning før du bestiller.


Er du på jakt etter en stilig nye postkasse ? Finn ny postkasse og sammenlign priser på moderne postkasser. Logg inn for å se priser og. Vårt seneste tilskudd i Flexboxfamilien.


Postkassen trenger ikke å være en kjedelig grønn boks. En litt mindre postkassemodell som er låsbar og med en solid postluke som slå innover. Magneter holder postluken på plass. De fleste nordmenn låser ikke postkassen sin, men de bør vite at der er det dyrebar informasjon, sier.


Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Vi har et stort utvalg postkasser i ulike størrelser og farger. Velg din nye postkasse i dag. På tide med ny postkasse ? Rommer også mindre pakker.


MeFa postkasse Bosca grønn låsbar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg