fredag 17. mars 2017

Herskapelig trapp

Nordens bredeste utvalg i trapper. Se utvalget og kontakt oss her! Vi er her for å hjelpe deg. I dag Chateau Merveilleux, Hvaler.


Her er trinn, repos, håndlister og pynt på stolpene i amuniakkbehandlet.

Herskapelig trapp med metall rekkverk. Lukket trapp med spesialbygget rekkverk. Enorm og luksuriøs tretrapp med et spesialbygget stålrekkverk.


Teppe i trinn er selvvalgt av kunde og gir en myk og. Trapper finnes i mange forskjellige stiler. Hver trapp er unik for det stedet den settes på.


Harmoni er et naturlig valg for deg som har sansen for utsøkte mate- rialer i klassisk stil.

Harmoni er valget for deg som har sansen for utsøkte materialer i en klassisk og herskapelig stil. I hvitt med trinn og håndlist i eik trer de dreide spilene ekstra. En detaljrik stolpe med hatt markerer flott inngangen på trappen. Kjøp trapp trygt, kontakt oss. Våre klassiske trapper er solide møbler med elegant design og mange lekre detaljer.


Alle våre modeller kan leveres i ulike varianter. Huset har ofte store, åpne rom, vakre trapper og har rikelig med vinduspartier over hele huset. Og er utsmykket med klassiske elementer i gavler, søyler og antikk. Den er både ny og bygget i litt herskapelig stil. Hvis huset trenger en helt ny utside, kan du gi utsiden et majestetisk løft med søyler.


Det er diger trapp med hall,. For deg som har sansen for detaljer og gode materialer. Stolper­ og spiler med utfreste spor. Slik får du en skreddersydd trapp , som tar vare på helheten og passer til din stil og ditt drømmehus.


Vi skaper din bolig sammen!

Enten trappen er minimalistisk eller har sirlige utsmykninger, er lett og transparent eller massiv og herskapelig , så skal en moderne trapp være godt tilpasset. Romslig gang med garderobemuligheter og trapp til 2. Beboerne i det staselige huset er modige som slipper Tid for hjem-gjengen løs på en stor og herskapelig hall. Vårt selskapslokale Villa Møllebakken i Tønsberg setter den rette stemningen for ditt arrangement.


Ferdighuset har et bruksareal på 224mog soverom. De klassiske trappene har ofte et eksklusivt og herskapelig uttrykk over seg. Vi gir uforpliktende tilbud innen timer. OJ, for en super lekker trapp ! Mange tenker på ferdighus som kjedelige og enkle.


Rommet har trapp til etasjen under,. Kjøkken Kjøkkenet fremstår som en drøm med herskapelig innredning og trivelig spiseplass ved karnapp. Parade har et herskapelig fasadeuttrykk som vi kjenner fra klassiske villastrøk. En herskapelig bolig vil gjerne ha en trapp med buede linjer og flere detaljer. Du kan sjekke ut ulike utvalgte trapper i 360-visning i noen av våre husmodeller.


På motsatt side ligger tre stuer på rad. Da Christina ble satt på jobben,. Snekkerfabrikken AS leverer kvalitetstrapper til byggmestere, entreprenører, hytte- og.


Et klassisk herskapelig hus med mye rom. Majestetisk snitt, store søyler, arkoppbygg og smårutete vinduer. Mange store sosiale rom til hygge med familie og venner. Jeg er meget fornøy den er helt som jeg forestilte meg.


Fantastisk fin… Trappemontørene gjør seg ferdige med rekkverket oppe på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg