torsdag 16. mars 2017

Lekehus byggesett

Det er moro å bygge lekestue selv. Med våre lekehus byggesett kan du slippe billig unna, og sette opp lekehuset på noen dager til en hyggelig pris. Se våre nettsider og ring tlf. Et morsomt lekehus med med stige opp til en hems i den høyeste delen. La barna få sitt eget lille tilholdssted med søsken venner eller familie.


Hos MAXBO finner du lekehus til hagen.

Velg blant byggesett i mange størrelser og former. Kjøp på nett eller i butikk. Leveres ubehandlet og uten takdekke. Morsomt lekehus for barn med hems i den høyeste delen.


Tenk trekant: et lekehus MÅ ikke være firkantet! Vi viser hvordan du lager det ultimate lekehuset – som også kan brukes som gjestehus. Tør du å lage en dinosaur i ditt eget hjem? Et lekehus i hagen kan være det som får de håpefulle til å legge fra seg nettbrettet og komme seg ut i frisk luft.


Du må logge deg inn for å legge inn varer i ønskelisten.

De største husene kan være dyre, men hva med. Du ser dem i annenhver hage. Så tynne og skrale at de knapt tåler å stå alene ute om natten. Langt mindre en vinter eller to. Lekehusene i flatpakkede byggesett.


Klassisk lekehus med god takhøyde. Koselig vindu i dør samt vindu på siden som kan åpnes. Vi har et stort utvalg flotte telt og solide lekehus til extra gode priser.


Perfekt til lek i hagen for små og større barn! Nå gjenstår bare siste finish og valg av farge til ditt nye lekehus ! Sommerbutikken AS selger lekehus , redskapsboder og gjestehytter i laftede materialer og reisverk over hele Norge. Barn elsker å leke voksne, og ingenting slår en fin lekehytte. Bli barnas helt og kjøp en lekehytte. Laftet lekehus med stort vindu i dør, i tillegg til vindu på sidevegg, gir godt lysinnslipp.


Milas hjørnekjøkken, grønt. Fraktprisen vil variere ut fra hvor langt. Verdens fineste lekehus til hagen. Xl-bygg har en lignende modell, art.

Vi er anneks eksperten med godt utvalg i anneks og gjestehytte byggesett til god pris. Bygge en liten hytte, eller et arbeidsværelse i hagen? Et lekehus er en kjempefin gave til barn og kan selvsagt deles med både søsken og venner. Jeg har lyst å lage et lekehus til datteren min.


Er det noen som har et sett tegninger liggende på lur? Alle barn elsker utfordringen av å klatre og bestige hinder. Skum byggesett Skum lekeplass Skummøbler og stoff Tepper Vegghengte aktivitetsleker Ballbasseng. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Butikk og lekehus Logg inn.


Kundeservice Kataloger Trygt miljø Referanser Om. Redskapsbod 7'ern - m2. Alle deler er ferdig tilpasset slik at lekestuen. Byggesett Bøker og spill Figurer, dukker og dyr Lego.


Og lage lekehytte fra grunnen selv,krever litt byggtekniske kunnskaper. Lignende byggesett fås kjøpt hos forskjellige byggevarehandlere. Bygg din egen redskapsbod ved hjelp fra våre byggeveiledninger, slik at du kan få kontroll på hageredskaper og hagemaskiner. Tømmerhus, laftehytter, husmodeller, byggesett , montering. Du har muligheten til å få ditt drømmehus om du velger oss.


Dersom du kommer til oss med din drøm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg