onsdag 28. desember 2016

Redskapsbod maxbo

Hos MAXBO finner du boder som er enkle å montere. I mange størrelser og utførelser. Kjøp på nett eller i butikk. Velg blant flere størrelser. Praktisk for lagring av gressklippere, redskaper.


Redskapsbod maxbo

Doble dører i front på det største rommet gjør det enkelt å få inn større ting som hagemaskiner , hagemøbler, sykler. Stor, solid og praktisk redskapsbod med rom. Moderne og stilrent design med skråtak.


En praktisk redskapsbod med skråtak til oppbevaring av hageredskaper, plenklipper, hageputer m. Boden er produsert i pre-fabrikkerte veggelementer, og er enkel å. De fleste har for mange redskaper, og for liten plass. Heldigvis har vi løsningen - finn billig bo utebod eller redskapsbod for oppbevaring. Vi leverer kvalitets produkter til hele Norge. Stort lager både i Norge og i Sverige sikrer rask levering til de beste priser.


Esbo er også blitt en del av Team. Førsteklasses, tørr oppbevaring av hageredskapene dine! Denne redskapsboden krever ikke stor plass, men rommer likevel det meste. Innvendig er det kroker og to.


Pris gjelder kun ved henting på Notodden. Vi har enkle redskapsbod byggesett med tegninger, med og uten vindu,dobbeltdør etc. Monter en redskapsbod i hagen, og få mer plass.


Redskapsbod maxbo

Redskapsboder og annekser i god kvalitet. Plassbesparende bod som gir deg ekstra plass til hageredskaper og hagemøbler. Leveres som byggesett inkludert gulv og.


Bygg din egen redskapsbod ved hjelp fra våre byggeveiledninger, slik at du kan få kontroll på hageredskaper og hagemaskiner. Rydd unna og hold oversikt over hageredskaper og annet utstyr med en kjekk redskapsbod eller div. Alle våre boder er lette å montere og umalte.


Du velger størrels, funksjon, materiale og utseende som passer deg, din hage og ditt hus. Har du lyst på egen redskapsbod , finnes det flere hos MAXBO som er enkle og raske å bygge. Vi viser deg hvilke verktøy du trenger - og gir deg gode råd.


En klassisk redskapsbod med laftede vegger i kraftig materiale. Boden har kraftige vegger og god plass til oppbevaring. En redskapsbod er kjekt å ha, når man har hage og har anskaffet redskaper som trenger en trygg og praktisk plass når de ikke er i bruk. Om du vil gjøre det like enkelt,. SkaatunBoden er vår egenutviklede serie med redskapsboder som består av et modulsystem eller byggesett som blir levert i ferdige seksjoner.


Rommer for eksempel to 360-liters. Smart Extend redskapsbod leveres med ferdig tilpassede elementer, slik at det bare er å følge den nummererte monteringsanvisningen. Jabo distribuerer sine produkter gjennom MAXBO kjeden i Norge. Ta kontakt med din nærmeste forhandler for mer informasjon.


Kampanjepris som varer frem til 1. Dette er en meget praktisk og multifunksjonell redskapsbod for hus og hytte. Her får du plass til trillbår, gressklipper og alt det andre utstyret man bruker i hagen. Når du skal bygge garasje er det flere faktorer som kan være greit å ha gjort noen tanker om på forhånd. Hvilken størrelse man bør velge, hvilken type og hvor.


Redskapsbod maxbo

MAXBO Proff gjør hverdagen enklere for bedriftskundene. Handle alt innen byggevarer på nett og få levert rett til byggeplass eller hent i butikk. Alfabetisk A-Å Alfabetisk Å-A Pris lav-høy Pris høy-lav. Det er enkelt å gjøre hagen enda finere ved å bygge sin helt egen pergola! I denne videoen viser vi deg hvilke verktøy du trenger - og gir deg gode.


Dobbeltdør er plassert på den ene siden for enkel innsetting av utstyr. Romslig redskapsbod med stor lagringsplass. Boden leveres med alt av festemateriell, gulv og. På utkikk etter ny redskapsbod , anneks eller gjestehytte?


Redskapsbod maxbo

Kjekt å ha i hagen til redskaper, eller er det kanskje behov for noen ekstra sengeplasser på hytta? Våre boder og hytter gir deg muligheten til å lagre dine eiendeler under tak. De gir deg muligheten til å holde hagen din ren og ryddig. En funskjonell laftet bod med god plass til oppbevaring av hageutstyr og redskaper.


Boden passer og utmerket som vedbod eller sykkelbod. Med over års erfaring innenfor byggevare og interiør er Byggmakker det tryggeste valget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg