onsdag 28. desember 2016

Giftfri matboks

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Kjøp matboks hos Babyshop. Innebygget kjøleelement i lokket. Både en bolle i melamin fra den danske produsenten Rice og en matboks fra Blafre hadde spor av miljøgift i seg, men langt under grenseverdien.


En fargeklatt av en nettbutikk, full av norsk design fra familiefirmaet BLAFRE. Hele sortimentet tilgjengelig, med kort leveringstid. Standard matboks laget i høykvalitets rustfritt stål.


Størst utvalg - nettbutikk med hele sortimentet vårt. Seal Cup XL er stor, plastik fri og 1 tett. Den nest største er en run tolags matboks som er 13.


Her er det to rom som gir plass til en salat, litt middagsrester,. Mange bruker matpapir i stedet for matboks. Matpapiret kan inneholde perfluorerte stoffer (for eksempel verstingstoffet PFOA).


Meld på SprellAdmin: Vis popup for nyhetsbrev. Giftfri kjølegelé med svært god kjøleeffekt;. Stort utvalg av matbokser. Velg design og pris Rask levering! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. ECO Lunchbox 3-in-Splash Box er en tre-delt matboks som består av to store og en liten boks. Passer perfekt for to personer.


Alle tre boksene låses enkelt sammen. Kanskje du allerede har byttet ut vannflaska i plast med en i glass eller stål eller har med lunchen i økovennlig matboks ? Frozzypack matboks gir deg frisk mat hver dag, uten søl. Grønn matboks med tiger på lokket.


Drikkeflaske med rødhette, rødt lo. God matboks for små hender. VaniMeli er i 1 naturgummi, helt giftfri og nedbrytbar. Gummien er håndmalt med spiselige farger, helt fri for gift og bly. EU-godkjent for oppbevaring av mat.


Babyhouse er en barne og baby butikk. Men har du tenkt over at redskapene du. Varen kan alternativt gis en karakteriserende varebetegnelse, for eksempel brødpose eller matboks.


Det kan også stå for næringsmidler eller for mat. Prisløfte, åpent kjøp og kostnadsfritt bytte. ECOlunchbox tre-i-en gjør det enkelt og pakke en plast og giftfri matboks til lunsj.


Med tre rustfrie eco-beholdere er dette settet helt ideelt for en go. Bento type matboks fra Sistema har plass til masse, er praktisk og enkel å rengjøre. Denne matboksen er av den store typen, og kan romme hele 76l.


Vi tilbyr et bredt sortiment innen leker på nett. En av Norges største leketøys kjeder Extra stort utvalg Extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris. Fin og praktisk matboks med herlige illustrasjoner av arktiske dyr. Matboks , Arctic, fra Sebra.


Food safe, smussavvisende, lett å skylle av,. Vår rustfrie ECOlunchbox Tri Bento gjør det enkelt og pakke en plast og giftfri mat. Formen på vår Tri Bento matboks er en klassiker av bokser i. Spisebrikke, Elefant i midnight plum, fra Sebra. Smart spisebrikke formet som en søt elefant, et perfekt underlag til alle måltider.


Putt lokket i fryseren om kvelden, og sett den på plass på matboksen om morgenen. Brikken er laget av giftfri. Holder maten fersk og fin i inntil 7. Rentliv - kjemisk, giftfri og organisk hverdag. Sunnere livsstil ved å frigjøre hverdagen for giftige. Oppbevar lokket i fryseren i timer for lengst kjøleeffekt.


La lokket ligge i fryseren minst timer før bruk. Lag lunsjen din om morgenen og den vil holde seg kald ca 7.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg