torsdag 24. november 2016

Lakke treverk i båt

Ikke bare vær på besøk, opplev din destinasjon! Bestill aktiviteter hos oss. Nyt fleksibel billettbestilling. Oppdag den beste måten å reise på! Gi bort uforglemmelige opplevelser.


Gjør deres neste reise fantastisk. Din offisielle billettforhandler! Opplev fantastisk mat og uteliv! Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Men det er hovedprinsippene adhesjon, oppbygging og blankhet som gir grunnlaget for superfinish.


Impregneringsmiddelet i Jotun Clipper I beskytter treverk mot sopp og gir førsteklasses underlag for etterbehandling med andre Jotun. Hvordan få fint resultat på treverk ? Det er noe av treverket ute i båten som trenger litt pussing og. Jeg pusser ned til bart treverk og setter det inn med Jotun. Les og lær hvordan du også kan oppnå speilfinish på båten din!


I forrige nummer startet vi denne serien med at Jotun behandlet treverk med. Rapidclear gir en førsteklasses halvblank overflate til langtidsbeskyttelse og forsterkning av treverk på båter og andre værutsatte områder. Saltvann er et utfordrende element. I tillegg er faktisk sola tøffere mot overflaten enn vann. Båten din holder seg bedre dersom du gir den.


Eller kan jeg lakke med en hvitpigmentert lakk. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Skal støpe opp et mindre hull i en åpen glassfiberbåt og reparere noen små sårskader. Hei tenkte på å lakkere båten som går i ferskvann. Bare å rense den skikkelig for bunnstov og gammel lakk og ta på nytt?


Skal du lakke et møbel, en trapp eller treverk som utsettes for hard slitasje? Nytt treverk må vannbeises for å unngå. Tre er et naturlig materiale som gir båten din et varmt og sofistikert preg,.


Båt lakkering Vi kan båt lakkering, både innvendig og utvendig av skråg. Vi har års erfaring innen lakkering av båt. Vi bruker kun den beste lakken som til. Med lakkert overflate holder møblene lenger.


Legger du på lakken i mange lag blir møbelet lekkert speilblankt. Jotun Ravilakk er en en-komponent båtlakk til treverk på …. Og siden forskjellige typer treverk oppfører seg forskjellig,. Pass på at alt slipestøv er borte før du begynner å lakke. En støvsuger er godt egnet til dette. Så kan du begynne å lakke.


Dersom man ønsker å lakke tidligere behandlet treverk ,. Er ike den borte og du bruker annen lakk, så begynner det å koke. Viktig at du får av gammel lakk. Elastisk, gyllen pigmentert grunning for treverk. Benyttes kun på bart treverk. Hva med et strømaggregat fra Mase i båten , eller på hytta?


Malte og lakkerte gulv må slipes helt ned til bart treverk. Uansett om du har tregulv eller parkett, står valget mellom å male, lakke , olje,. Ubehandlet treverk mørkner med tiden. UV-strålenes inntrengning vil gulne det, en prosess som er helt naturlig.


Mange ønsker seg det lyse veggene. Effektiv maling- og lakkfjerner.

Lakke treverk i båt

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg