mandag 21. november 2016

Alutec stillas

Stort utvalg av stillaser. Stillaser til alle formål. Trenger du et litt uvanlig stillas? Se hvilke løsninger vi kan tilby. Lett å håndtere og enkelt å montere.

Se vårt store utvalg i vår nettbutikk. Bestill i dag for omgående levering! Ditt sikreste og mest effektive systePeri Up! Les mer om våre stillaser her.


Jamax stillas , Jamax rullestillas og Jamax flytebrygger tilpasset norske forhold. Jamax er et velutviklet stillas basert på over års erfaring, produsert i Norge for norske forhold. FASADE STILLAS AS er den komplette leverandøren av stillas.

STILLASGRUPPEN AS - Tar ditt prosjekt til nye høyder! Alusafe stillas for salg og utleie til privat og proff! HABITAT safety welding system. Vi produserer og markedsfører stillas -systemer for bygg og anlegg, infrastruktur, prosessindustri, skipsverft, industri og off-shore. Vi leverer alt innen stillas til små og store aktører.


HAKI Rammestillas er et ekstremt lett og hurtigmontert stillas med et komplett utvalg av Rammer, Rekkverk osv. Alutec AS fra , Hordaland. Vi ønsker å hjelpe deg til å velge rett stillas til ditt prosjekt.


Nedenfor har vi satt opp de mest aktuelle alternativene. Utvidbart stillas i tre etasjer produsert i kraftig aluminium. Første etasje gir en plattformhøyde på m, første og andre etasje gir m og alle tre etasjene.


Et bredt utvalg av stillas , rullestillas og stige som får jobben gjort. Med Lettstillas er det lett å finne en riktig stillaspakke. Vi kan tilby de fleste tjenester på dette, enten selv eller gjennom vårt.


Klikk her for å se data om dette nettstedet. Vårt fasadestillas er av merket Layher.

Det er laget av aluminium og er derfor lett i vekt, noe som. Bedriften finnes i Os men tar imot kunder fra Bergen. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vi er et profesjonelt stillasfirma som tilbyr stillastjenester for private kunder og byggefirmaer.


Vi oppmuntrer dere til å ta kontakt med oss for en. Vi har en moderne maskinpark i våre nylig. I vår nettbutikk tilbyr vi det meste av stillas og tilbehør. Er ikke netthandel noe for deg, så kan du gjerne kontakte oss på telefon eller. Hardangerstillas er også blant Norges letteste stillas , og er kompatibel med alle andre stillastyper.


En standard stillaspakke for trygt og effektivt vedlikehold av din bolig. Når du kjøper Stiger og stillas , kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. Ramirent er den komplette leverandøren av stillas. Era stillasutleie AS – stillas og lift – det er oss!


Vi opererer på hele Haugalandet, og vel så det. I år har vi vært på banen og kan i dag tilby. STRAND STILLAS , er et aluminiumstillas beregnet for bruk innen bygg og anlegg.


Vi tilbyr et stort antall forskjellige stillaspakker og egendefinerte kvanta alt etter. Med stillasløsninger til store og små aktører innen flere bransjer, leverer Layher alt innen stillas. Besøk våre nettsider i dag for å se alle produkter! Dette skulle vi gjort for lenge siden. Anskaffer du et profesjonelt.


Brukervennlighet Alle deler til stillaset transporteres slik at de. Eksempelvis nybygg, rehabilitering. Vi ønkser dere en trygg arbeidshverdag i høyden og ser frem til et godt og produktivt samarbeid. Skal rehabilitere enebolig og trenger stillas. Det meste utvendig kommer jeg til gjøre selv og er usikker på om jeg skal leie eller eie mitt eget stillas.


Layher lett aluminium ramme- stillas for fasadearbeid leveres ferdig montert og evt. Når vi monterer stillasen er lov-pålagte vernerunder inkludert i prisen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg