mandag 21. november 2016

Baldakiner stål

Alle våre baldakiner leveres skreddersydd i henhold til mål og. Opphenget leveres i rustfritt eller syrefast stål som standard. Anvendelse av dristige materialer som pulverlakkert aluminium, glass og rustfritt stål gjør. Glass Solberg leveres med. Slank modell med knekte i rustfritt stål.


Vi søker etter nye medarbeidere!

Alsaker Stål flytter inn i nye lokaler - Ny adresse er Storebotn 96. På denne side finder du vores store sortiment bestående af baldakiner og udhæng i glas og stål. Vi leverer alt fra enkeltkonstruksjoner til hele.


ALSAKER er spesialister på bærekonstruksjoner i stål. Hos Scandinavian Steelhouse finder du et komplet program af altaner og balkoner i varmforzinket stål med gulv i hårdttræ. Alle i et elegant og stilrent design. Vi tilbyr: glassrekkverk i aluminium, U-formede glassrekkverk med aluminiumsprofiler, rustfritt glassrekkverk (flere løsninger), baldakiner , skillevegger i glass. Vi produserer ulike typer fagverk samt søyler og bjelker.


Produseres etter kundens mål.

Baldakiner i glass og stål. Steel Construction Bulajic er et firma som er spesialisert for prosjektering, produksjon og montasje av stålkonstruksjoner, trapper, rekkverk, baldakiner osv. Balkong til hus, spesialtilpasset på mål. Utspring til senter på varmefangeren ca cm. Passer utmerket til vegglamper med skjol som f. Dører, vinduer, fasader og glassvegger til og med brannklasse EI-i aluminium og EI-1i stål.


Diverse tilbehør til baldakiner og hyller i laminat og heltre. Vedligeholdelsesfri overdækning af terrasse og dør. Se det store udvalg af baldakiner og terrasseoverdækning til skarpe priser.


Find et væld af baldakiner til ledning, eller baldakiner til eller ledninger. Våre baldakiner er solide og er selvfølgelig. En baldakin er den perfekte afslutning på en fin opsætning af lamper.


På Danmarksplass i Bergen har Helse Bergen tatt i bruk et nytt distrikts-psykiatrisk senter. Bygget har seks etasjer og er på 11. Ajax vegglampe, rustfritt stål 755.


Vi kan lage spesielle løsninger for trapper, baldakiner , glasstak og andre konstruksjoner i stål , rustfritt og syrefast stål , og aluminium. Denne soveposen er et konkurransedyktig alternativ til baldakiner og perfekt til bruk på reiser. Det er viktig å vite at syrefast stål også trenger vedlikehold i form av pussing et par ganger i.

Kig ind og se vores store udvalg af loft- baldakiner til lamper eller klynge-lamper. Vi har mange farver og former – super priser og hurtig levering. Enkelt å koble sammen rør som for eksempel til rekkverk, trapper, baldakiner og mye mer. Hamre har lang erfaring i produksjon og levering av baldakiner for bygg og anlegg.


NP- Stål ApS tilbyder mange forskellige stålproduktioner lige fra ståltrapper, stålaltaner, gelænder, låger, porte og stålkonstruktioner. REKKVERK, BALKONGER OG BALDAKINER i GLASS. Børstet stål 55mmHx108mm Ø. S leverer tyske baldakiner i mange flotte design,. Utført i rustfritt stål og takplate i klar 10mm. Indbygningshøjde over dør: cm.


I vores sortiment finder du baldakiner i flot udformning, der egner sig til de fleste typer huse. Se vores store udvalg inden for kategorien baldakin. Altid ordentlig kvalitet, billige priser og hurtig levering. Konstruksjoner kan leveres i en rekke varianter og utførelser i rustfritt stål , malte jernholdige metaller og aluminium. Beskriv din opgave: Navn: Address: Postnr.


Lampefatninger kan være i stål eller porcelæn. Fatningen af porcelæn bruges til lamper, der udvikler meget varme,. Krintel Entreprise – Facader i alu, stål og glas til erhverv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg