mandag 24. februar 2020

Rulleport isolert

Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! En rulleport er funksjonell og plassbesparende garasjeport, som ruller rundt sin egen akse inne i en dekkasse.


Isolert og sikker rulleport. Kvalitets rulleport , fra Birkdale, isolert og leveres foliert med over 1valgmuligheter. RollMatic rulleport er full av innovative detaljer som kun har et mål: å gi deg trygghet og komfort.

Fra den ekstra enkle monteringen til de sofistikerte. Denne isolerte rulleporten er pulverlakkert etter kundens spesifikasjoner, og har små vinduer satt inn i profilene for å få inn lys. Generelt er en isolert garasjeport en god investering da man sikrer høyere og jevnere temperatur i garasjen ettersom den beskytter. Excelsior, isolert aluminium rulleport for garasje.


Sparer plass, Twobi Sparer plass Twobi En isolert rulleport i aluminium krever ikke mye plass under taket. Leveres i laminert utførelse i mange farger. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Robust rulleport for industri og landbruk. Skreddersys i henhold til kundens behov.

Kan også leveres med motordrift. Alle sikkerhetsforskrifter er ivaretatt. Finn din nye garasjeport blant vårt store utvalg av tilbud her. CD-77- isolert - rulleport.


Certificate Brannrulleport A0. Haby isolerte brannporter leveres med motor og styring klargjort for tilkobling til brannalarm. Rulleporter beregnet for blant annet. Vet dog ikke hvor de ligger på prisstigen, men virker bra. Standardport vi lagerfører.


Denne kan bruke motor Ecostar Liftronic 7som du finner under linken portåpnere. Du kan også bruke Promatic eller Supramatic med. Klarer mer enn klassifisering E, da isolert mot varmegjennomgang.


Gir muligheter der det ikke er plass for slagdører eller brannskyveporter. Foldeporter benyttes i industrilokaler, lager, garasjeanlegg o. Svært rask isolert rulleport. Montering, service, delelager. Når garasjeporten din åpner seg for deg om morgenen er du på vei mot nye utfordringer og muligheter. Garasjeport av høy kvalitet og med godt design.


Derfor er det viktig at du velger en garasjeport med samme.

Fleksibel bunn-pakning hindrer trekk ved gulvet. Perleporten Vest er stolt forhandler av Alutech garasjeport, industriport og rulleport , samt Marantec portåpner. Vi leverer til hele Haugalandet.


AS Twobi er en leverandør av garasjeporter både leddport og rulleport , portåpnere og garasje dører. Våre skinnesystem kan leveres med bygghøyde ned til 8cm. GIAX porten er en isolert garasjeport i stål for det skandinaviske marked. Porten er isolert med høykvalitets miljøvennlig, freonfri polyurethanskum og drar derfor nytte av samme isoleringen som en ellers finner i sandwitch-porter.


I mer en år har vi som et tømrermesterfirma levert og produsert eneboliger, rekkehus og garasjeporter på Østlandetsområdet. Porten kommer standard som uisolert, men den kan også bestilles som isolert. Vi har nå, spesielt de siste 16. RollMatic kan også leveres som utvendig rulleport for montering foran garasjeåpningen.


Enten du vil ha leddport, vippeport, rulleport eller industriport, uten eller med garasjeportåpner. Få pris på garasjeporter – via skjema! Hos oss får du skreddersydde garasjeporter ferdig montert. Elegante, praktiske og trygge: Velg blant et stort utvalg moderne garasjeporter. I garasjen din oppbevarer du verdifulle ting.


Som en del av hjemmet ditt skal. PVC HALL isolert foldeport. Når en port lukker seg, er det alltid en ny som åpner seg. Tar liten plass, servicevennlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg