mandag 24. februar 2020

Reparasjonsmørtel betong

Beregnet for reparasjon av betong uten forskaling i lagtykkelser 5. Basert på målsetningen om å kombinere høy kvalitet på varer og tjenester med en effektiv organisasjon, vil vi kunne betjene markedet til en konkurranse-dyktig. Benyttes innen- og utendørs på overflater av betong , sementmørtel,. Reparasjonsmørtel for loddrette og vannrette flater,.


Høyfast reparasjonsmørtel til betong.

Hey’di Rep er svinnkompensert, frostbestandig, tilnærmet ugjennomtrengelig for vann, tåler aggressivt miljø, og. Sammenlign Fjern sammenligner. Flytende pumpbar reparasjonsmørtel til tynne påstøper. Velkommen til Sto Norge sin hjemmeside. Her finner du nyttig informasjon om våre produkter for fasade, gulv, akustikk og betong samt info om selskapet.


Supersterk, tre-komponent reparasjonsmørtel som raskt reparerer sprekker og hull i betong. PoxyRock har vesentlig bedre trykk- og slitestyrke enn vanlig betong , og.

REPARASJONSMØRTEL ARDEX A INNV. Pris: Rabatt: Antall i pakning: 15. Liming med fersk Confix til herdet betong med Mapepoxy L kan gjøres ved alle temperaturer det er. Bland reparasjonsmørtel A (side 44) til stiv konsistens.


Me lagerfører eit utval av Mapeiprodukt som nevnt nedanfor: Confix : reparasjonsmørtel for betong. Uniplan Eco :hurtigherdande, fiberarmert. MasterEmaco S 5er en hurtigherdende tiksotropisk reparasjonsmørtel med korrosjonshemmer og høy elastisitetsmodul fra opp til mm tykkelse, klasse R4. Puss- og reparasjonmørtel for sementbasert underlag, vegger av lettklinker, tegl, puss. Byggprodukter for nordisk klima.


Se vårt store utvalg av produkter. Annen betong enn Dønn SKB må bearbeides med staking eller vibrator for å unngå. Overflater med eventuelle sår eller porer kan utbedres med reparasjonsmørtel. Hurtigherdende reparasjonsmørtel for betong - Sluttfasthet på ca.


Her kan du lese om skadene og hvordan de oppstår. Tykkelse for bruk ca 5-mm pr lag.

Høytytende, fiberforsterket, krympekompensert tiksotrop reparasjonsmørtel for reparasjon på betong der det kreves en høyverdig og bestandig reparasjon. Puss og reparasjonsmørtel for isolasjonsmaterialer. Sementbasert, fiberarmert tørrmørtel som benyttes.


Løsne det øverste laget av betong. Behovet for å reparere betonggulv. Selvfølgelig, men var ikke holdbart gulv,. Brukte reparasjonsmørtel må ikke krympe!


Brukes som forbehandling til betong , sparkel, reparasjonsmørtel m. Korroheft reduserer også risikoen for armeringskorrosjon. Fugemasse egnet for fylling av fuger og sprekker i asfalt og betong. Heydi Fiber kan også benyttes som puss på vegger av tegl, lettklinker. Hvor synlig er din bedrift?


Bruk av reparasjonsmørtel som ikke er tilpasset eksisterende. Hvilke ambisjoner har kunden til sluttresultatet? Tror jeg bare ville Ha fylt sprekken med reparasjonsmørtel evt tilsatt heidy kz. Det er viktig å velge en reparasjonsmørtel som er tilpas-set underlaget og evt.


Betong er et levende og ikke helt. Nedbryting av betong kan ha en rekke årsaker. Etter tørk påføres en reparasjonsmørtel med egenskaper tilpasset underbetongen.


Fiberforsterket reparasjonsmørtel med minimalt svinn til konstruktive støpe- og reparasjonsarbeider. Tilpasning og pigmentering av reparasjonsmørtel for fargetilpassede reparasjoner i betong med frilagt tilslag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg